Onsdag

Hejhej

Jag har inte boggat på länge nu för att jag har tänkt på om jag ska sluta blogga eller göra en ny men bättre nemn.

Idag så började vi klockan 08.10 som vanligt och jag fick jätte bråttom så i morgon ska jag gå upp mycket tidigare. Min pappa sjusade upp mig och min lille bror till skolan. först hade vi engelska och sen Franska. I slutet av dagen så hade vi slöjd jag gjorde klar min hylla som jag började på förra veckan :) Men jag får nog ta hem den nästa gång.
Nu så ska jag snart äta mellanmål och sen så ska jag göra lexorna och slappa :)
Vi har också fotbolls träning i dag men jag vet inte villken tid ska kolla det snart.

Puss

söndag & måndag

Hejhej

I går var jag, carro och astrid i täby Centrum. Jag köpte två koftor från Ginatricot och ett par lack tajts. Sen köpte jag ett par knä strumpor. Vi var där från klockan 13.00 till 16.15 ungefär. Vi fick åka hem ganska tidigt för jag och Astrid hade fotbolls träning. (bilder kommer sen)

Idag så vaknade jag klockan 08.00 för vi hede sov morgon, jag orkade inte gå upp tidigare. Sen åt jag flingor som frukost. Jag gick till skolan med min lille bror. Vi slutade klockan 14.20 då gick jag och astrid hem till carro, och det är där jag är nu, jag ska hem klockan 18.45. Carro är nu nere och äter och kommer typ snart.

Puss

Lördag

Hejhej

Jag har inte bloggat på länge nu, för jag har ine hunnit. Men det har inte hänt så mycket.

Idag så hade vi en fotbollsmartch, det är jätte slaskit ute och jag blev jätte kall och blöt om fötterna. Men vi vann martchen men 1-0. Men jag gjorde ett mål men det var ofsajd så det jills inte :/
Jag kanske ska sova hos Sarah och Sophia i dag det bror på när de kommer hem.

Puss

söndag

Hejhej

Idag så vaknade jag 10.30 och jag skulle inte gå på träning för jag har ju varit sjuk under veckan. Igentligen skulle jag varit hemma hela veckan men jag mådde lite bättre och gick till skolan, men jag är ju lite sjuk så jag gick inte på träningen för jag vill inte bli mer sjuk.
 Men snart så ska jag äta , jag höll på med att städa mitt rum och jag ska fortsätta snart.
Men Sarah, sophia och carro ringde och frågade om jag skulle komma till saraha och sophia, så jag kanske ska dit efter jag har ätit.

Puss

Lördag

Hejhej

Igår så kom vårt TV bord och vi satte upp det, det tog typ 5 timmar innan det var klart. Sen satte vi upp våra ny hög talare så allt det tog kanske 7 timmar. Så när vi slutade var klockan 19.00 men sen så tittade vi på en film.

Pusspuss

i morgon

Hejhej

Nu så har jag bestämt att i morgon kommer att bli min slappar dag. Jag ska sitta framför teven och så. Men jag måste också behöva städa mitt rum och fixa i bok hyllan. Ajja jag får bestämma det i morgon.

Pusspuss

Fredag

Hejhej

Nu har jag inte hunnit blogga på några dagar. Med det här inte hänt så mycket jag började på skolan igen efter min försylning och sen har jag gått onsdag, torsdag och fredag.

Idag så är det sista dagen på veckan och vi hade engelska, matte och sist No. Inte så kul!
Efter skolan gick Astrid hem till mig vi tattade på TV och åt mellanmål (macka med oboy).
Vi tade på top model 10, one tree hill och lite på AFV. Sen så gick vi upp på mitt rum och efter kanske en halv timme behövde Astrid gå hem. Då började jag städa lite. Jag tömde ut 2 lådor och nu ligger lite av det på mitt golv. :)

Några bilder hur det ser ut nu!



en av lådorna var full av mina gammla halsband som jag gjorde
på dagis. De här var en del som jag traslade ut. :)



Jag gjorde en liten ``snygg´´ ordning på en del av mitt smink. de på nedersta lådan
har jag fått typ från tidningar. (brukar inte andvända de)



Jag tog bort de hära tre tavlorna och bytte så att det ser ut så hära nu:



så här blev det efter bytet. En ram som jag fick av Astrid när vi bytte presenter.
Jag ska göra det snyggare sen men det är bara för jag ska byta tapeter
och få nya möbler så det var därför jag inte satte upp den fören nu.

Pusspuss


011309

Hejhej

Idag så är jag också sjuk så jag är hemma från skolan. Idag så har jag bara drukit ett glas med vatten och ett halft oboy glas men jag känner mig lite friskare i alla fall och jag tror att jag kommer att gå till skolan i morgon, vi får se.
Idag så vaknade jag klockan: 0710, kanske lite sent för vi börja klockan. 08.10 men jag skulle ju andå inte gå i skolan.
Jag skulle göra några av mina läxor som jag hade hemma det var en bok som vi skulle läsa ut tills i dag och engelskan och fr anskan. Jag började med att läsa min bok men sen så råkade jag somna och jag sov till klockan var 11.00
och nu så sitter jag här och ska börja öva på engelskan på datan.

Jag vet inte om vi har dans i dag jag ska fråga Astrid sen. Fast jag vet inte om jag får eller orkar gå på den för jag är ju fortfarande lite sjuk.

Pusspuss

tråkigt

Hejhej

Nu har jag ingenting att göra. Jag sitter här och lysnar på lite musik. Men jag ska nog gå ner och hämta min engelska bok. för jag orkar inte göra engelska i kväll.

Pusspuss

011209

Hejhej

Idag så är jag sjuk. Jag hostar jätte konstigt och jag har jätte ont i halsen.
 Det känns också som att jag ska spy, så jag har inte ätigt så mycket i dag.
Jag har faktist bara druckigt ett glas med oboy.
Jag vet inte hur jag ska få hem läxor, för vi har egen läxa tills i morgon och jag har ganska mycket kvar. Men jag ska snart träna lite på engelskan.

Idag så har jag inte gjort så mycket jag har mäst suttit framför TV. Men klcoan 0830 så fick jag följa med min lille bror till skolan. Fast jag följde inte han hela vägen.

Pusspuss            

madagacsar 2

Hejhej                       
 
 

Igår så var jag min pappa och min lille bror på bio, vi såg madagascar 2.
Jag tycker att den inte var så jätte bra, men den var okej.



Pusspuss

söndag

Hejhej

Idag vaknade jag klockan 06:45 för att jag inte kunde somna om , för jag vaknade av att min mamma skulle till jobbet.
Jag tror att jag kommer vara jätte trött hela dan för jag inte kan somna om. Men jag ska nog snart gå ner och äta frukost.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i dag. Jag kanske ska börja rensa ut min bokhylla, för jag behöver en ny och mycket större.

Pusspuss

lördag

Hejhej

Det har hänt mycket den senaste tiden och jag har inte hunnit skriva om allt, så jag ska göra det nu.
Jag har slutat på ridning, men jag kanske ska börja igen, det bror på. Så nu går jag bara på fotboll och dans.
Igår hade vi en fotbollsmatch, det blev 0-0. Vi låg trea och de som vi körde mot låg etta, så nu ligger vi nog tvåa eller trea.
Igår så var vi också hoss min pappas store bror för han hade fyllt år vi var där i 2 timmar, sen åkte vi hem och fick lördagsgodis :) På kvällen såg vi på en film och den var ganska bra. Jag tror att den slutade 23.00, men jag somnade nog inte fören 24.30.

Puss

skolan börjar

Hejhej

Idag börjar skolan och det känns som en helt vanlig dag , jag tyckte att dagen gick jätte fort. Vi hade engelska, matte och idrott och till lunch fick vi köttbullar med mackaroner. Efter skolan åkte jag carro och astrid till vallentuna C för carro skulle låna en bok. Men de fans inte inne på biblioteket så vi åkte hem till carro men buss. Nu har Astrid åkt hem och nu har Carro precis ätit klart. Snart kommer min mamma och hämtar mig hoss carro och då ska jag hem och göra mina lexor och sen så vill jag sova :)

Pusspuss!

blandat

Hejhej

Nu har jag inte bloggat på jätte länge men det har inte heller hänt så mycket. Vi kom sist i fotbolls cuppen, men det vara ändå kul att vara med. 
Jag har köpt en kofta på gina tricot och en väska från jakie med mina kompisar i täby C i Måndas. 

Puss!

nyår & fotboll

Hejhej

I Onsdags så var det nyår vi firade med mina kussiner och några av våra venner. Jag tror att jag somnade runt 02.30. Men nästa dag var jag jätte trött!


(tagen fråg google, jag orkar inte ladda upp några egna bilder från nyårsafton kan göra det sen)

Idag så har vi haft fotbolls tunering det började klockan 09.00 på morgonen, ;0 Jag var jätte trött första martchen men sen blev jag lite piggare. Första martchen förlorade vi men 0-3 och sen andra lika 0-0 och sista vann vi men 2-0. i morgon ska vi spela första martchen klockan: 8.20, vi måste ändå gå upp ganska tidigt. Mellan 2 och 3 martchen åt vi på en kina resturang jag beställde pomfritt men någon slaks kykling.

Pusspuss

RSS 2.0