Efter melodifestivalen

Hejhej

Nu har melodifestivalen slutat för ett tag sen. Jag tyckte att Agnes var best. Jag höll på att titta på en natt på muset men jag har redan sätt den så många gång så jag ät trött på den. Men jag har ingenting annat att göra så...
Bloggar mer i morgon.
 
God natt!


Melodifestivalen

Hejhej!

Snart ska jag se på melodifestivalen. Men jag ska kanske göra en till semla, för det var så gott.

Nu har jag iallafall städat klart mitt rum, fast jag behöver damsuga och damma. Men det kommer jag nog göra i morgon. Orkar inte göra det nu.

Snart börjar skolan och jag vill värkligen inte det för jag vill ha mer looov! Jag ska åka skidor vecka 12 så då kommer jag att så vara ledig från skolan och få ta med mig jätte mycket läxor :( Men jag kommer nog göra läxorna på vägen dig och hem. Jag kommer nog inte orka göra de där. Vi ska till Idre Fjäll med våra kusiner. Nu är jag bra på att åka skidor för jag har ju redan åkt med klassen. Det gick bra då också men det kommer nog att gå ännu bättre nu.

Iallafall ska ner och göra en till semla och snart börjar melodifestivalen så det blir nog perfekt att äta den då.

Kram Sandra





Lördag kväll

Hejhej

Idag så har jag städat mitt rum och lite så :)
För kanske en halv timme sen så gjorde jag och min lille bror egna semlor. Gott! Men nu så sitter jag här och lysnar på Until we bleed och äter godis. Jag ska titta på melidifestivalen sen klockan åtta.

Imorgon ska jag carro och astrid typ till täby c för vi ska köpa en present till sarah coh sophia. Skriver med i morgon!

Puss!

Här är den låten jag lyssnar på nu!

H&M

Ging in och kollade på H&Ms sida, där hittade jag det hära.



Kram Sandra


Lördag

Hejhej

Idag är det nästa sista dagen på lovet. Idag vet jag nte vad jag ska göra med jag ska nog städa mitt rum. Sen ska jag packa min veska och göra lite annat. Imorgon eller idag ska typ jag och Astrid följa med carro och hennes pappa till kista. För vi ska köpa en present till sarah ochsophia och carro ska få en ny mobil.
Jag ska kanske ducha snart eller så gör jag det imorgon.
Men i mitt rum är iallafall ganska rörigt. Ska städa nu.

Kram Sandra

igår kväll

Hejhej

Igår när min mamma hämtade mig hos carro så åte vi till ica för att köpa mat. Vi åt taccos till middag. Sen tittade vi på let's dance och Carl Jan åkte ut. Srn såg vi på en annan film och jag somnade klockan ett tror jag.

Kram Sandra

Fredag

Hejhej

Nu är jag hoss Carro. Idag så var jag med Astrid och Carro vi hade tängt att åka till täby för att köpa en prisent till Sarah och Sophia som fyller 13 år. Men det gjorde vi inte vi ska kanske åka till kista ella täby c på ördag eller söndag. Vi har varit ute och åkt snowracer, ganska kul :) haha. Sen gick vi in och tränade lite på vår dans. Men nu har Astrid gått hem och jag ska okcså hem snart.

Kram Sandra



Täby C

Hejjhej

Idag så var jag med carro i täby centrum. Carro har inga pengar så hon fick låna 149 kr för att köpte en väska. Jag köpte ganska mycket. Vi åkte tåg både dit och hem. Efter vi hade varit i Täby C så gick både jag och Carro hem till mig, men carro skulle hem efter ungefär en kvart så.. Men nu har jag typ ingenting att göra.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Ska kanske fråga carro eller astrid om vi kan göra något annars så kommer jag bara att vara hemma och slappa :)

Kram Sandra

Bilder från täby C:

Det var någon konstig bana som man kunde åka skridskor på (det var inte is)


Jag köpte ett is dora puder för 120 kr


ett par cheap monday jeans för 399 kr


En tröja från gina tricot för 199 kr


ett par lack tajts från gina tricot för 149 kr


sen en t-shirt från gina trocot för 99 kr

Torsdag

Hejhej

Idag ska jag vara med carro. Astrid är nu och åker skidor. Jag ska snart ducha, och jag måste åka till täby Centrum för jag har hittat jätte mycket kläder som jag vill ha. Och jag är ganska mycket pengar nu så. Men jag tror nog inte att carro vill följa med för hon har typ inga pengar :(

Ska ialla fall dusha nu,

Puss

igår

Hejhej

Jag var så trött när jag kom hem igår att jag inte orkade blogga. Men jag vaknade ganksa tidigt ändå ( tycker jag) jag vaknade nio.

Igår så sov jag och carro hemma hoss Astrid, vi hade det jätte bra. Vi år taccos och medans vi såg på film drack vi läsk och åt chips. Vi somnade ungefär vid halv två. Dagen efter gick vi hem till carro och åt vofflor, vi gjorde de själva och det blev jätte gott. Sen glömde vi helt bort att vi skulle lämna tillbaka filmen. Vi lämnade tillbaka den och sen tittade vi i en sko affär där, men jag hittade ingenting. Jag gick hem till carro och Astrid gick hem. Sen hämtade min pappa mig och vi åt köttfärsås med spagetti. Jag gorde köttfärssåsen.

I dag ska jag vara med carro, skulle igentligen till stan men mamma ska jobba. Jag måste in till täby Centrum snart.

Kram Sandra

Håller på att ladda upp alla bilderna nu.


Min snygga våfflel gubbe.


Så här såg det ut när vi åt.


Astrids ''kladdiga'' talrik


Astrid och carro från övernattningen


Jag med mina jätte ''snygga'' tofsar

Onsdag

Hejhej

Är hoss carro nu ska snart hem. Orkar inte skriva om hela dagen nu gör det när jag kommer hem. Min pappa kommer och hämtar mig snart. Carro nere och äter så jag har ingenting att göra.
Filmen ''Linas kvällsbok'' vi såg på var inte så bra.

Kram Sandra

Laddar upp bilder i kväll!

Filmkväll

Hejhej

Är hos Astrid nu. Vi har varit hemma hoss mig och åkt snowracer. Sen gick vi till Vallentuna Centrum. Där hysrde vi filmen Linas kvällsbok och sen köpte vi lite godis och läsk. För jag och Carro ska sova över hoss Astrid. När vi gick dit och hem från Vallentuna C var det typ 1000 änder vid en liten bäck. Änderna var på vägen så vi kom först inte över. Efter vi hade varit i Vallentuna Centrum så gick vi hem till mig igen för jag skulle ta på mig ett par till strumpor och Astrid och Carro skulle hämta sina saker. Vi gick hem till Astrid och körde singstar och jag var ganska bra på det :) Men nu gör vi inte så mycket. Laddar upp alla bilder i morgon. Kommer inte att blogg mer i dag.

Puss!

Bilder:

Änderna


Vi fick inte gå över bron


Fler änder

Fettisdag

Hejhej

Idag är det fettisdag. Jag och carro ska sova över hoss Astrid i dag. Vi ska till vallentuna centrum och hyra en film. Imorse gick jag upp kvart i nio, sen duchade jag och nu har jag precis ärtit frukost. Jag åt inte så nyttigt frukost jag åt två mackor och ett glas med o'boy. Men nu ska jag byta om och borsta tänderna.

Kram Sandra.


hemma

hejhej

Är hemma nu och har typ ingenting att göra. Till middag åt jag stuvade makaroner med korv.
Men nu har jag typ ingenting att göra, jag ska snart gå ner och äta något är lite hungrig.
Nu lysnar jag på en låt som var med på filmen jag såg igår.


Kram Sandra

Här kommer låten:


Är med carro

Hejhej

Jag är fortfarande med carro vi har bakat en kaka, den blev ganska god. Carro har också gjort sina egna matprogram, haha . Jag fick filma vi höll på i ungefär 45 min. Sen tittade vi lite på TV. Och nu är carro nere och äter. Jag har försökt att rings min pappa med han svarar inte, för han sitter typ i möte. Jag vet inte när han kommer hem. För jag undrar om han kan sjusa hem min, för jag orkar inte gå hem.

Kram Sandra

Här kommer hot n cold av Katy perry


carro

Hejhej

Nu är jag hemma hoss carro, vi gör ine så mycket. För ungefär två timmar sen så åt vi toast.

KRAM Sandra

Måndag 23/2

Hejhej

Idag så ska jag till carro. Astrid är i stan med sin mamma nu tror jag.

Dagens outfit:


               

Tröja: bikbok
linne: bikbok
jeans: gina tricot

Kram Sandra

igår

Hejhej

Igår så var jag och carro i täy Centrum för jag skulle köpa kläder, Astrid skulle äta innan så hon kom ungefär en timme efter. Men dåhade jag redan köpt allt jag ville. Vi skulle se på bio som började klockan 18.55 och täby centrum stänger klockan 17.00 så vi fick vänta ganska länge. Jag tyckte filmen var ganska bra det var i taket lyser stjärnor.

Jag och carro åt på mc donals när astrid kom.

Några bilder från i går:



Jag köpte en ny mascara för 149 kronor



sen köpte jag ett par jeans på gina tricot för 299 kr



en tröja från gina tricot för 249 kr



en tröja från bikbok för 299 kr



och sist ett par skor från dinsko för 199 kr. skorna ska jag ha på dans uppvisningen.

här är carro i täby c när det nästan inte är någon där.


bio

Hejhej

Jag carro och Astrid ska se på bio runt klockan 18.55 i kväll. Vi ska se i taket lyser stjärnor. Jag ska typ åka till täby klockan halv fyra. Men astrid får inte hon måste äta och carro frågar sin pappa nu.

Kram Sandra

igår kväll

Hejhej

igår kväll var jag medmin kusin och hennes kompis Cassandra. Vi gick och köpte godis, jag köpte för 25 kronor men jag åt inte upp allt. Sen gick vi och köpte pitzza. Jag sofia och cassie delade på en familje pitzza, men i åt bara upp halva, vi orkade inte mer :)
Sen tittade vi på melodifestivalen , jag tyckte att E.M.D var bäst. Min mamma och pappa kom och hämtade mig och min  lille bror klockan halv tolv. Så jag är ganska trött nu.


Kram Sandra

Lördag 21/2

Hejhej

Idag ska min mamma och pappa på bröllopp. Och jg och min lille bror ska till våra kusiner. Sofia och Johan, jag vet inte riktigt vad vi ska göra där. Men Sofia kanske skulle ha en annan kompis är, som jag har träffat förut.

Ska snart ducha.

Kram Sandra

Fredag

Hejhej

Igår var det sista dagen på veckan och min första dag på sportlovet :)

Jag orkade inte blogg i går för jag var jätte trött.
Vi hade matte prov och franska prov det gick inte så bra på nått av dem. Jag hade bara tränat lite på matte provet, så det gick inte bra. Det kommer nog att var det sämsta jag har gjort. Vi kommer någ få tillbaka det efter sport lovet.
Efter skolan gick jag, carro och astrid hem till carro. Vi åkte pulka. Hahha, det var ganska kul jag har inte gjort det på ett tag. Sen så kom min pappa och körde hem mig. Vi åt taccos. Sen tittade jag på let's danc.

Kram Sandra

Bilder

Hejhej

Jag har satt i hopp sex stycken bilder från skridsko åkningen med klassen nu



Kram Sndra

Läxor

Hejhej

Nu kan jag typ allt på franskan och matten ockås hoppas jag :)
Har nästan inte tränat något på matten, ska kanske träna lite mer.
Nu sitter jag här och äter vindruvor.

Kram Sandra



Några ''glada'' vindruvor :)

Snart sportlov

Hejhej

Imorgon börjar sportlovet, efter skolan.
Jag ska inte åka iväg då jag åker 2 veckor efter sportlovet. För mina föreldrar säger att det är mindre folk då. Då ska våra kusiner också förja med.

Kram Sandra

Torsdag 19/2

Hejhej

Idag har vi jvarit och åkt skridskor med klassen. Carro behövde gå tidigare för hon skulle till tandläkaren. Så det var jag och Astid som åkte mäst tillsammans.

Imorgon har vi matte prov och franska prov, så jag ska börja träna snart. Idag fick vi tillbka våra Buddhisemen fakta, jag fick MVG :)

Bilder från skrisko åkningen:


en lite suddig bild på carro och Astrid



Carro som blev trött i armen och satte handväskan på ryggen :)



Astrid som ramlade (ser jätte lädsen ut)



Astrid som inte kommer upp (ser gladare ut)



Jag

Kram Sandra

imorgon

Hejhej

Imorgon ska vi också åka skridskor då ska jag ta med mig nåna ragggsåckor för jag glömde de i tisdags ochdå hade jag bara ett par vanliga strumper på mig. Det var jätte kallt.

Puss

Mellanmål

Hejhej

Nu har jag precis ätit mellan mål jag tog en bilys pan pizza och en apelsin.



Kram Sandra

äta + läxor

Hejhej

Nu ska jag äta lite mellan mål, men jag vet inte vad jag ska äta för har typ ingenting hemma. Jag får vell ta något litet.
Efter jag har ätit ska jag träna till franska och matte provet sen har jag ganska mycket annat att göra.
Jag vet inte om jag ska gå på fotbolls träningen i dag för jag känner mig inte så jätte bra och carro har någ lite rätt jag börjar att bli sjuk. Men jag hoppas att dt går över snart.

Kram Sandra



Jag längtar tillbaka till romme.

Onsdag 18/2

Hejhej

Idag har vi inte gjort så mycket i skolan. Förutom att jag gjorde klart min lilla ''låda'' eller vad det är. Det är iallafall till min kanin.

Idag ska jag träna till franska provet och matte provet. Idag hade vi engelska förhör vi fick skriva på datan och jag fick bara skriva ett ord, fast det fick alla andra också.

Min ''låda''


Man kan öppna taket.

Kram Sandra

Tisdag 17/2

Hejhej

Igår vad det min nams dag Sandra :)

ígår i skolan var vi och åkte skridskor, det var ganska roligt. Jag hade inte åkt skridskor på ett år så det var lite vinglit i början med det gick bättre och bättre.

Här är några bilder från Astrid´:


astrid längst fram jag bakom



Jag och carro som hockeyspelare :)



carro



Astrid



Jag



Jag och carro ser ut som vi dansar

En bilder från min mobil hade inga bra:


Mina ben och neråt

Kram Sandra

dans

Hejhej

Vi har ingen dans i morgon eller på fredag och inte nästa vecka heller :(
För det är lov, jag tycker det är lite konstigt varför vi har två veckers lov, varför inte bara en.

Ska börja med läxorna nu.

Kram Sandra

Måndag 16/2

Hejhej

Idag vaknade jag av min lille brors väckarklockan, den ringde klockan 06.20 och vi hade sov morgon och började klockan 09.00. Jag hade tänkta att gå upp 07.00 för jag skulle drucha. Jag är ganska trött nu i alla fall. Idag har det inte hänt så mycket förutom att vår lärare är sjuk och vi hade 4 stycken olika lärare. Och jag har typ jätte mycket läxor. Jag har Buddha, fantacy, skriva ett brev på engelska, träna engelska glosor, träna franska glosor. Jag kan inte träna matte för jag har inte matte boken med mig.


Dagens väder :)

Kram Sandra

Läxor

Hejhej

Nu håller jag på att träna på engelska glosor. Men jag höll på med att träna till fransa provet men jag orkade inte träna mer jag kan NÄSTAN alla :) Snart ska jag skriva om min frantasy bok och sen skriva om Buddha.

Kram Sandra



Smulan som ligger och vilar vid mig :)

Jag i morse jätte trött.

Söndag

Hejhej

Idag så har jag städat, dammat och damsugit mitt rum, jag har också bytt örngått men jag kommer inte hade länge för jag ska byta tapeter i mitt rum.

Jag har mcyket läxor också för vi har engelska förhör på onsdag och matte och franska prov på fredag. Jag måste också börja med Fantacy och budda

Kram Sandra

Mitt nya örngått.

kläder

Hejhej

Jag tittade på www.Bikbok.se hemsida och hittade några ganska snygga kläder som jag skulle vilja ha:


kjol 249 kr


kofta fins i olika färger 299 kr


tajts 199 kr


tajts 129 kr

Ska titta om det finns i Täby Centrum nästa gång jag är där.

Kram Sandra

Melodifestivalen andra deltävlingen

Hejhej

Jag tittade på melodifestivalen man jag orkar inte titta mer för den är inte så roligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, jag kanske ska titta på någon film eller titta om det finns något på TV.


Här är de som är med i andra deltävlingen.


Kram Sandra

Täby Centrum

Hejhej

Idag var jag i täby Centrum men Carro, Sarah och Sophia. Jag köpte ingenting fast jag hittade ett par skor som jag ville köpa men de kostade 700 kronor och jag kommer nog bara andvända de på dans showen, så jag köpte inte de.
Vi åkte hem runt tio i fem. Carro följde med mig hem och jag åt sen skulle carro hem. SEn tog jag lite godis och kollade på TV.

Kram Sandra

En bild på carro som hon sa att jag skulle ladda upp.

Alla hjärtans dag

Hejhej

Idag är det alla hjärtans dag ochjag har typ ingenting att göra. Jag kan inte gå på fotbolls cupen för jag måste vara hemma med min lille bror för min mamma och pappa ska bort. Men jag hoppas att de vinner :)

Jag har skikat ett sms till carro och frågat om hon vill förja med till täby c men hon har inte svarat, ska ringa henne snart.



Här är min lilla söta kanin Smulan. Lite suddig bild


Alla hjärtans dag :)

Kram Sandra

torsdag & fredag

Hejhej

Nu har jag inte hunnit eller orkat blogg på länge men det har inte hänt så mcyekt heller, PÅ torstan var jag hoss Sarah och sophia med astrid och vi spelade in någon film. (inte så jätte bra) :)
Och på fredag så hade vi dans och jag gick hem till carro och sen mötte vi astrid för hon hade engelska. Jag och carro blev lite sena och sen ramlade carro och gjorde illa armen. fast det gick över.

Kram Sandra


Lite sol på fredagen

Onsdag

Hejhej

Idag så har det inte hänt så meycket. Carro och Astrid har varit sjuka så jag var lite ensam :/

Vi fick jätte god mat i dag taccor men natchos, mm
Imorgon har vi prov på språk lära jag kan typ allt.
 Nu skajag ducha.

Pusspuss

Engelska

Hejhej

Nu håller jag på att träna på våra engelska glosor jag har 15 stycken. Jag kan snart alla glosorna det är typ bar en eller två jag stavar fel på. Sen har jag också 8 glosor på Franskan och jag kan typ ingen av dom. Efter jag kan både engelskan och franskan så ska jag träna på Språk lära för vi har prov på torsdag.
Idag har jag jätte mycket att göra.

Pusspuss

Här är en gammal bild när jag och carro sov över hoss Astrid :)

Astrid längst till vänster carro i mitten och jag till höger. :)

Tisdag

Hej

Idag har jag varit jätte trött hela dagen, jag höll nästan på att somna när jag läste min bok. :O
Idag har det hänt så mycket men vi hade bild och då jobbande jag med min fantacy figur. Jag har inte gjort halva klar än. Men jag höll på mid min skiss ganska länge så.. (kan ta kort på min skiss och kin figur nästa tisdag)
Idag åt jag ganska mycket till lunch det var pasta men någon sås med kött bitar i, det var gansak gått.

Carro var inte i skolan i dag för hon var sjuk och Astrid gick inte på jumpan för hon höll ocksåpå att bli sjuk. Och nu håller jag på att bli sjuk, snart kommer någ alla att vara sjuka i klassen igen. Jag vet inte om jag kommer i morgon men jag tror det. Jag hoppas att Astrid och Carro kommer i morgon. För anars blir jag lite ensam och de inte kommer.

Idag gick jag inte på dansen för när vi var i Romme ramlade jag och gjorde illa knät men jag kännde det inte då me när jag kom hem så gjorde det jätte ont.

Puss

Måndag, Romme

Hejhej

Idag så gick jag upp klockan 05.00 och då gick jag ner och åt en macka och ett halft glas o'boy.
Det tog ungefär 3-4 timmar att åka buss till romme. Jag åkte men Carro och Astrid och vi åkte nästan alla backarna. Vi åt lunch efter vi bara hade åkt i en timme och sen så fikade vi och då tog jag ett glas med varm choklad och en chokland boll sak (vet inte vad det heter). Vi åkte hem vi 16.00 och vi kom hem för någon timme sen. Jag är jätte trött och ska snart gå och lägga mig.

Bilder från Romme och Rommeresan:


Carro som håller på med sin mobil.


Mitt ficka på toppstugan.

Bild tagen av mig från backen.

Bild tagen från backan.

Bilden tagen av Astris av mig på vägen hem från Romme (trött)

Astrid på bussen från Romme.

Jag och Astrid tog några jätte ''snygga'' bilder hem från Romme. Medans Carro försökte sova och lysnade på ipod.

Pusspuss

Lördag, Söndag

Hejhej

Det här inte hänt så mycket under heljen förutom att jag har packa att till Romme och jag har köpte en skid jacka, en flis, en kude, ett örngått och lite annat. Jag har också spelat en fotbolls martch men vi förlorade.

Pusspuss

Torsdag

Hejhej

Idag så har det inte hänt så mycket förutom att vi ska börja med mattetema i klassen eller nåt på hela skolan.
 Och när vi hade den lektionen började två i vår klass bråka och carro blev typ jätte rädd, det såg ganska kul ut :)

Efter skolan så skulle jag carro och astrid till sarah och sophia med carro. Vi hade tänkt att åka buss men carro tappade sin buss rämsa på marken så vi fick gå. Vi hitade en jätte bra is backe som vi åkte i det var jätte roligt :) Haha
Jag var hoss Sarah och Sophia till fem sen behövde jag gå hem.

Jag gjorde mina läxor och sen åt jag mat.
Jag ska snart gå ner och ta glass

Den hära bilden tog jag på Astrid när vi var hoss sarah och sophia den ser jätte konstig ut :)


Pusspuss

Romme

Hejhej

På Måndag ska vi åka till Romme men klassen (eller de flesta), jag längtar :) Jag ska packa på lördag och söndag. Det tar typ 3 timmar att åka dit och vi åker klockan 06.30 på morgonen.
Jag kommer vara där lite innan sex för jag Carro och Astrid vill ha bra blatser (längs bak) :)
Jag hoppas att det blir bra väder så att det inte är snöstorm eller något anat tråkigt väder.
Pusspuss

Romme!

Onsdag

Hejhej

Idag har vi haft slöjd och då så gjorde jag klart min hylla. Jag gkorde en hylla för att men skulle göra någonting av en meter bräda så då gjorde jag nåt ganska enkelt :)

Idag gick jag hem efter skolan igen för vi ska ta släktfoto och då ska vi åka 17.45 och mamma sa att jag skulle hem derekt efter skolan, vet inte varför.

Men jag ska snart göra mina läxor och sen ska jag äta lite mer mellanmål.

Pusspuss



Här är min hylla, den ser ganska stor ut här men den är ganska liten.

dans+ fruktsallad

Hejhej

För lite mer än en timme sen så slutade vår ballet och när jag kom hem åt jag middag och gjorde engelskan och franskan (som jag är klara med nu) Men nu är jag lite hungrig igen så jag gjorde ordning en fruktsallad.
Men vi hade inte så mycket frukt hemma så jag tog bara en banan och ett äpple.
Pusspuss


Det ser inte så gott ut på bilden men det är det :)

Tisdag

Hejhej

Idag så vaknade jag jätte sent och jag åt frukost klockan 07.35.
Idag på skolan har vi haft idrott, bild och NO. På bilden så ritade jag klart min målning som sen ska bli en staty. Och på NO så gjorde vi pappers flygplan. Inte så kul.
Igentligen så skulle jag varit hemma hoss Astrid nu men jag hittade inte min tröja på morgonen. Så nu har jag precis ätit mellanmål och ska snart byta om och sen så ska jag träna lite på engelska och franska om jag hinner. För klockan 16.00 så ska jag till dansen men Astrid och carro.

Pusspuss

Nemo

Hejhej

Igår så var jag men carro Sarh och Sophia, Nästan precis när jag hade kommit skulle vi till täby för Sarah och Sophia skulle köpa en fisk. Jag blev lite föndersam för de har ju redan en katt fast de har haft 2 fiskar förut. Jag följde men och Sarah och Sophia köpte en blå söt fisk kommer inte ihåg vad rasen heter. Vi trodde först det var en tjej och då skulle den heta Doris fast på kvittot stog det att det var en kille så den fik heta Nemo.

Pusspuss

Måndag

Hejhej

Jag har inte bloggat på länge nu, men jag ska försöka att hinna med det ungefär varje dag:)

Idag så hade vi sov morgon men jag vaknade ungefär samma tid för jag skulle ducha.  Efter halv tio rasten så hade vi musik och då så tog jag den hära snygga bilden på carro :)Vi slutade 14.20 men jag stannade kvar och mailade ett skolarbete hem till min data så jag kan göra klart det hemma. Pusspuss


Bilden som jag tog på carro nere på ''klubben'' som det kallas

RSS 2.0