sommar skor



I love this
 450 kr från nilson


Bianko 400 kr

Ganska snygg från bianko 400 kr

Årkade inte leta mer.

Puss

sommarkläder




Från Bikbok 199kr



Bikbok 199 kr


Monkigirl 400 kr



monki girl 100 kr


Månste åka till stan eller täby C för jag måste köpa sommarkläder!

Puss

Dagens



Shorts:JC
T-shirt:Bikbok
Linne:Usa

Puss♥

Sarah, Sophia & Carro

Hej

Nu har jag precis kommit hem ifrån Sarah och Sophia. Vi badade och så gjorde vi mat. Jag tog pasta med någon pasta sås. De andra tog nudlar med fiskpinnar. Jag tog inte fiskpinnar för det är inte så gått med pasta och sen är det inte min favoriträtt. Jag och Carro behövde gå hem ganska tidigt för Sarah & Sophia skulle till Stan.
Vet inte vad jag ska göra nu kankse går ut och solar eller städar mitt rum. Får se!

Puss

Måndag

Hej

Idag vet jag inte vad jag ska göra men jag håller på att ladda upp massa bilder från några veckor tillbaka. Mina föreldrar är på jobbet och min lille bror är hos mina kunsiner. Men jag ska nog ringa carro och fråga om vi kan göra något. För alla andra är borta. Vi får se hur det blir med det för jag börjar bli försyld igen så jag kanske inte ska vara med någon.

Puss

Ska ner och äta frukost nu!

Jätte dålig uppdatering

Hej

Nu öntligen har jag tid att sätta mig framför datons och blogga lite. Jag har haft danskust hela förra veckan och det var inte så mycket att skriva om.
Sen på fredan åkte jag iväg till landet en vecka. Det var varmt och bra väder. Vi kollade på film, var med Lady och deras nya valp. Vi hoppade också på studsmatta och badade i deras pool det blev inte så varm men det gick att bada i sista dagen var det 22 grader. Vi kom hem på fredan.

På söndan sen hade vi fotbolls tunering och vi förlorade alla matchenrna ;/ Haha det kanske var för vi lånade in ca5 st 97 och 2 95 och vi har aldrig spelat med de förut.

Det var ungefär det jag har gjort!

Bilder kommer!

Bilder:



Söndag

Hej

Idag är det dans kurs igen. Carros pappa kunde sjussa oss dit så vi slipper gå och åka buss i regnet. De kommer om ca en halv timme. Är snart klar ska bara sätta upp håret och packa lite lunch.

Idag åt jag gröt till frukost. Så jag är jätte mätt nu.

Bloggar kanske mer när jag kommer hem.

puss

Hemma

Hej

Nu är jag hemma från dans kursen. Idag hade vi disco, vad man ska äta och modern dans. Jag lärde mig att man ska äta tex gröt eller mysli till frukost och man kan också ta någon macka till det. Imorgon ska jag se om jag årkar göra gröt.  Ska bara slöa idag, ska sätta på en film snart eller så ska jag läsa lite ur mig bok ''Neckrosdammen''¨som är andra boken i serien. har bara kommigt till sidan 52. 

Puss



här är boken jag läser



Här är alla filmerna jag ska se trean.

Dagens?

Man kanske inte kan säga att det är det här jag kommer att ha på mig hela dagen men jag har på dig det nu för jag ska snart på dans kurs. Har med mig många andra saker också. Carros pappa ska sjussa dit oss sen ska vi åka buss hem.



Puss

Lördag

Hej

Idag är det danskurs som börjar halv två. Jag och carro ska åka buss dit och Astrid skulle typ cykla. Ska ta med mig en risifrutti, vatten, tajts, T-shirt, kofta, mjukis byxor, danstoffler och jogging skor. Ska göra mig i ordning nu!

bloggar kankse lite när jag kommer hem

puss

Skolavslutning (igår)

hej

I går han jag aldrig blogga för vi hade först skolavslutning och sen skulle jag kolla på min lille brors skolavslutning. Efter det åkte vi och åt lunch. När jag kom hem bytte jag om och vi såg på två filmer. SOm heter tillbaka till framtiden det fins en till film ska kanske kolla på den i dag.

puss



Det här hade jag på mig på skolavslutningen

Dagens


Gröna Lund

Hej

Idag har vi fikat kollat på film och städat lite sen åkte vi till grönan. Jag Astrid och Carro åkte. Vi åkte  katapulten 2 gånger, kvasten, jet line, vilda musen och mycker mer. Vi hade tänkt att åka Insane men Astrid fick något i halsen och jag skulle åka med henne och carro vågade inte och då ville inte jag åka själv. Så jag åkte inte heller. Vi åkte kanonen isstellet. Nu ångrar jag att jag inte åkte den men jag har iallafall åkt den en gång, med det har inte de ;) Haha

Puss

Bilder:



insane



Jet line och vilda musen



Astrid



Carro


Jag och Astrid



Jag,Astrid, carro



Det här köpte jag :)

Kladdkaka

Hej

Jag hade så mcyket att bära hem så jag kunde inte köpa cocorbollar påväg hem från skolan. Så mamma gjorde det och då blev det inte direct cocosbollar men nästan,de är typ lika goda. Sen bakade jag kladdkaka för jag ville ha med mig lite till till fikat vill nog bara inte ha cocosstänger eller vad det heter.

Puss


bild från google men den se nästan ut så!



Det var sånnahära mamma köpte i ett paket men jag kommer nog äta några i kväll och kommer nog inte äta alla i morgon!

puss

Ska äta lite kladdkaka nu!

Desing

Hej

Jag vet inte vad jag ska ha för design och jag är inte bra på att göra designer med jag ska vell försöka! Laddar upp om den blir bra eller om det blir någon alls. Haha!

Puss

Lite om Torsdan

Hej

Kommer nog inte hinna blogga i morgon för vi ska till GRÖNAN!! Imrogon kommer det vara en bra dag, vi ska ficka och se på film sen halv två eller halv ett ska vi till Gröna lund. Vi kommer vell hem runt 20-21 typ. Måste ringa mamma för hon måste köpa ficka jag ska ha kokos bollar från ica. Mmm! gott. Det kommer att bli ca 15-19 grader i morgon ganska bra väder men det kanske kommer att regna lite.

Puss




Dagens♥



Haha, dåliga bilder!


Onsdag

Hej

idag har vi haft brännbollsmatch mot lärarna, vi förlorade. Det har typ alla 6:or gjort. Idag gjorde jag klart mitt bord på slöjden, jag hade inget att göra ich då började jag på det men jag tänkte aldrig att jag skulle bära hem det. Jag fick typ kramp i armarna. Vi slutade 13.10 vi fick sluta 50 min tidigare. Men jag var hemma ca 13.40 det tog ganska lång tid att gå hem med bordet för jag fick byta grepp hela tien. Men nu är jag hemma och har ätigt mellanmål, jag tog en pannkaka, ganska lite ska nog äta lite mer sen.

puss

Bilder kommer!



Mitt bord upp och ner!



Mitt bord (årkade inte vänta på mobilen)



Vi skulle ta hem alla våra böcker som vi har haft under året och här är några!



Här är min pärm under 6:an, ganska tjock eller hur

Skolan

Hej

Nu har vi lunch rast, jag, carro och Astrid är inne för det är den ända dagen vi har inne rast. Astrid sitter och skriver Fantacy renskrivning, jag och carro är redan klara så vi sitter och läser olika bloggar ;) Efter rasten har vi Slöjd jag håller på mid mitt bord och det måste bli klar idag för det är sista dagens ;) Sen är det sommarlov!!!
Till lunch fick vi pasta sallad.

Skriver mer när jag kommer hem!

Puss♥


Dagens



Jeans:Gina
Linne:Usa
Kofta:Gina

Puss


Hemma

Hej

Nu är jag hemma från carro. Vi åkte skateboard (eller hur det stavas) sen tittade vi på något konstigt tv program. Men jag behövde gå hem för vi skulle äta. Sen missade jag fotbollsträningen för jag glömde bort tiden ;/ Synd! För jag har inte gått på så många träningar. Har inga läxor gjorde de i skolan ;) Det var bara en bild till Fantacy kappitel 11 som är det sista kappitlet :)Nu har jag bara renskrivning kvar sen är jag klar med alla kappitlen :) *STOLT* (fast alla är på samma som mig) Ska ladda upp några bilder! Min mobil hade inget batteri under hela dagen så det blev typ inga bilder.

Avslutningslunch: Idag hade vi avslutnings lunch med några lärare vi haft och alla i klassen förstås. Vi fick först förett det var sallad och sen varmrätt det var pommesfrites, någon biff och någon sås och till efterrätt fick vi vaniljglass, jordgubbar, en lite chokladbit och grädde och någon kräm eller sås som var jätte god.

Puss


Skola

Hej

Nu har vi precis slutat och jag ska med carro hem. Vi har haft avslutnings lunch det var jätte gått. Skriver med när jag kommer hem!

Puss

Måndag (kort)

Hej

Igår hann jag inte blogga något. Men igår gick vi hem till carro efter skolan sen kom Sarah och sophia. Men när carro skulle till ica och hämta ett packet åkte jag hem. Då åt jag och gjorde mina läxor.

Puss


Bytte om till



Jag bytte om till

Shorts:Bikbok
T-shirt:Zara

Puss

Kista

Hej

Idag var jag i Kista med min familj. Jag köpte: en klänning 199 kr, en rosa kjol 199 kr, en kofta 149, två vita leggings 59 st, och några nylon strumpbyxor. Men nu är jag hemma igen och ska snart gå ut ett litet tag.

Bilder:

Klänning


Kofta


Kjolen och tajtsen


tajtsen från h&m

Det var allt!

Puss

Skolavslutning?

Jag vet inte vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, vilken av de här tycker ni?

1.



2.



Kometera vilken ni tycker jag ska ha, jag tror nog jag ska ha klänningen!

Dagens


Dålig uppdatering ``Lördag´´

Hej

Orkade inte blogga i går, haha! Igår spelade vi match mot något lag ( kommer inte ihåg vad de heter) Vi förlorade med
0-1 men jag tycker att vi skulle ha vunnit. Vi hade bara en avbytare så det var ganska jobbigt att spela ;)
Efter matchen tog jag ett bad och tittade på TV ganska länge sen fick jag skynda mig till Sarah och Sophia för de skulle ha ``pool party´´ med fotbollslaget. Det var kul där det var ca 19 grader i poolen lite kallt för mig men jag badade iallafall ;)

Puss!

Talang 2009

Går ner och tittar på talang 2009 nu!
Bloggar nog inte mer ikväll

Imorgon är det bad hoss Sarah och Sophia med fotbolls laget
och match tidigt på morgonen :)

Puss


Dagens



Linne:Gina
Kofta:Usa
Jeans:gina

Puss ♥

Fredag♥

Hej♥

Äntligen Fredag♥

Idag har vi haft engelska, matte, franska och lite så. På matten fick jag tillbaka mitt matte prov jag fick 21,5/25 det var gabska bra ;) På Franska kollade vi på Robbin Hodd, haha det var jätte roligt ;) Vi hade ingen No så vi fick sluta tidigare. Vi slutade halv två ♥ Det var bra. Efter skolan gick vi hem till carro och var ute och hoppade på deras grannes stutts matta sen tittade vi på Sunes jul! Den var rätt bra, rolig :) Sen kom min mamma och hämtade mig, han inte se klar på hela filmen ;/

När jag kom hem åt vi tacco, sen fick jag glass♥ Nu har jag gjort lite läxor ska ner och kolla på Talang 2009, det som är kvar av det iallafall :)

Puss
Ha en riktigt bra kväll!







Alla bilder från google!


Dagens



Hittade en ganska gammal bild, aja får duga!

Jeans:Cheap monday
Linne:Bikbok
Kofta:Gina

Puss

Haha! det ser ut som jag är fet på första bilden och jätte smal på andra. Haha!

Glömmde

Haha!

Glömde att vi har franska tills imorgon men jag kan de redan, säger vi.

Glömmde också att ta dagens outfit Haha!
ajja
Ska se om jag hade några gammla bilder anars så struntar jag i det!

puss


Mobil

Hej

Min mobil har inget bateri och inga pengar kvar. Haha! Har slösat. Men jag ska ladda den under natten om jag kommer ihåg,brukar alltid glömma det. Pengar kommer jag nog ladda på under helgen om jag ska till täby och köpa avslutnings kläder, ligger lite efter med det ;)

Puss♥

Touchwiz
Min mobil!

Torsdag

Hej

Idag har vi haft ekendagen och HLR.  HLR står för Hjärt och lung räddning. Vi fick en varsin docka som vi fick göra lådsas andning och någonting mer kommer inte ihåg.
Efter skolan gick jag hem dirrekt. Vi skulle till mina kusin för de skulle ta studenten. Det var kul där och jag fick träffa min farmof och farfars nya hundvalp. Deras hund Lady var hemma men Princes eller vad hon nu skulle heta var med. Hon är bra ca 9 veckor, och hon är jätte söt och liten :)♥

Nu är vi hemma och håller på att träna på glosorna. Det är 9 oregelbundna verb.

Ha en bra kväll!

Puss♥


Visst är hon söt♥


Man kanske inte ser hur liten hon är vi verkligheten! Haha!

Grönan

Hej

Idag fick vi reda på att Gröna lund ``resan´´ är flyttad till nästan Torsdag. Jag tycker och är dåligt och bra. Det är bra för jag är sjuk och det kommer bli dåligt väder. Dåligt för jag har väntat och vill åka och det kansek blir dåligt väder då också.
Men det är nog mest bra.

Puss


Dagens


Dagens

Är jätte slö idag. Kanske beror på att jag är sjuk! Gammal bild, har jeans på mig idag.

Linne: Gina
Kofta:Bikbok
Igentligen jeans: Gina

Har inget armband i dag heller. Haha!

Puss

Onsdag

Hej

Idag gick jag i skolan. Vi skulle spela golf hela dagen innan lunch. Det var nog inte så bra att jag gick i skolan i dag. För det regnade och jag blev kall och nu är jag ungefär lika sjuk som första dagen. Jag hostar, snyter mig typ hel tiden, har jätte ont i huvet och min hals är fortfarande svullen.

Nu sitter jag här med mina läxor är klar med kapittel 9 i fantacy. ska börja med 10 kladden. Ligger ganska långt bak men jag fick inte hem så mycket läxor. Ska nog träna lite på engelskan som är till på fredag. Har tränat på franskan som var till i dag men vi hade golf så vi hade ingen franska. Kan den nu tror jag.

Bloggar kanske lite mer i kväll! ska nog ladda upp några bilder då.

Ha det bra!

Puss


Jag

Astrid


carro

bilderna tagna från Astrid ;)

Lunch

Hej

Nu ska jag gå ner och äta lite lunch, kankse lite sent men jag åt frukost för inte så länge sen. Jag ska nog äta köttbullar och mackaroner. Då behöver jag bara koka makaronerna.

Kanske inte bloggar på mycket mer idag!

Puss



Har lysnat på den här låten ett tag nu!

Dagens



Orkade inte ta på mig något annat.

Puss

Tisdag

Hej

Fortfarande sjuk. Mina halsmandlar har svulnat upp och jag kan knappast svälja ;/ Hoppas det blir bättre tills i morgon.
Jag ligger ganska långt bak i arbetet på skolan för jag har inte fått hem något arbete. Jag hoppas att jag får hem lite i dag för anars kommer jag så jobba över helgen.

Idag gick jag förs upp 7 men sen somnade jag om och vaknade klockan kvart över elva. Då gick jag ner och tog ett glas med varm oboy och tittade på TV. Men ska träna lite på engelska glosorna sen, fast de är till på fredag.

Jag hoppas att jag kommer i morgon för det är då vi ska spela golf tror jag, jag är inte så bra på det men ändå. På torsdag ska vi till gröanan fast bara kanske säger carro för det kommer bli så dåligt väder så vi kanske ska åka dit nästa vecka. Vi får se.

Puss



Insane som jag har åkt en gång, den vara ganska läskig men rolig :)

Lindex


Lindex 399 kr

Klänning Vit
Lindex 299 kr

Jag hittade de här söta klänningrna på Lindex. Jag ska åka och titta på de och se om jag ska köpa någon av de till skol avslutningen. Gillar nog den där nere mer!

puss

Sår?

Jag vet inte vad jag har gjort men mitt knä blödde, inte mycket men lite lite.
Men det konstiga är att jag inte vet varför. Jag har ju inte direkt ramlat. Men det gör inte ont eller någonting, ajja jag har vell stött ihop med någonting :S Haha , så klumpig man kan vara!



Såret är det till höger! Det till vänster är ett gammalt sår.

Puss


Lunch och sol

Hej

Nu har jag ätit en liten lunch aka nog äta något mer sen. Jag tog en risifrutti och lite annanass åt inte upp alla bitar jag skärde upp. Efter jag hade ätigt gick jag ut och satte mig på gräsmattan och solade lite och lyssnade på lite musik i mobilen.

Bilder:


risifrutti mamma skulle köpa hallon men hon tog fel! Men de smackar nästan samma sak!



annanas



solade här :)



Mina ben, vill bli bruuuun! Mina smal ben är nästan helt bleka :/

Ha en bra dag! Puss

Lite bilder!


vitamin dricka, eller vad det heter



så här blev den sen. det smakade inte gått, blää!


carros kanin, Ninen


Ninen

Hon gillade inte kopplat så hon började bita i det. Bilder från i frdas



Min kanin Smulan! bild från idag


Smulan♥



Jag trött! idag

Puss

dagens



T-shirt: New york
Mjukis:Stadium
Socker: Stickade av min farmor

Puss

Årkade inte byta om till några andra kläder

bra väder när man är sjuk

Hej

Det är ju bra väder när man är hemma och är sjuk men imorgon och alla de andra dagarna i veckan kommer det att vara dåligt väder. Haha! jag väljer rätt dagar att vara sjuk på ;S

Puss



Bild tagen av mig idag ;)

Dålig uppdatering

Hej

Har inte bloggat på ett tag nu! Skriver lite om min helg + Fredag nu!

Fredag: Det hände inte så mycket i skolan men efter skolan gick jag Astrid och carro hem till carro. Där solande vi och köpte en glass. Astrid gick hem lite tidigare än mig för vi skulle ha fotbolls match. Men min mamma kom och hämtade mig hoss carro och sen Astrid hemma hoss sig. Sen fick jag synda mig och byta om sprumerna och benskydden fick jag sätta på i bilen. Vi skulle till något ställe i skogen och spela matchen. Men det gick iallafall bra vi vann med 3-2.



Lördag: Jag, min lille bror, min pappa och våra kusiner sofia och johan åkte till Tom tit. Vi köpte en glass innan vi gick in för vi var där en kvart innan de öppnade. Sen gjorde vi massa saker och åkte ett fritt fall som gick 15 m upp i luften. Vi ville också åka en robbot maskin men den var stängd när vi kom dit! Jag tog pannkakor och så dansade vi dansmatta och åkte en ruselkana. Ajja det var iallafall kul där. Jag hade glömt min mobil hemma så jag tog inga bilder.


Söndag: Det var nu jag kände mig lite sjuk men jag gick på fotbolls träningen ändå. Och efter fotbolls träningen åkte vi till Sarah och sophia för att bada. Det var ca 21 grader i poolen jag tyckte det kändes kallare för det var så varmt i luften. Vi hoppade lite på deras studs matta och sen gick vi in och åt pasta.
Jag cyklade hem ca kvart i fyra. Mormor och morfar skulle komma och vi grillade och sen gick jag och la mig i soffan. Jag kunde nästan inte svälja eller någonting.



suddig

Det var min helg!

Puss

Sjuk!

Hej

Nu är jag hemma är sjuk, han typ inte prata, svälja och det känns som om jag ska spy. Synd om mig eller hur! haha!
Har druckit lite varm oboy, mamma säger att jag ska ta varm mjölk med honyng i men det smackar blää! Jag måste också ta en vitamin tablett. Jag hoppas att jag kommer till skolan i morgon för jag vill inte ligga efter med allt arbete. Har nog lite jag kan göra hem ska se. Jag kan göra engelska träna på 9 oregelbundnaverd. Träna lite mer på redovisningen som jag igentligen skulle haft i dag. Men det får vell bli när jag kommer tillbaka till skolan, om det blir  morgon eller på onsdag.

Jag vill inte vara hemma på onsdag eller torsdag för på onsdag ska vi spela glof med klassen och på torsdag ska vi till grönan. Hoppas jag blir frisk innan.

Puss♥


RSS 2.0