Fotboll

Hej

Imorgon är det fotbolls matct, kanske inte hinner blogga så mycket då för matchen börjar typ kvart i sex. Men vi får se hur det blir med det!

Fortsätt ha en bra kväll!

Puss

Dåligt väder

Hej idag har det varit dåligt väder och det har nästan regnat hela dan. Imorgon kommer det att bli bra värder hoppas jag!
Det regnar fortfarande.


Puss

Dagens


Linne:Bikbok
Kofta:Usa
Jeans:Gina

Puss

Bokmärke



det hära bokmärket är typ från japan eller något. Fick det av min pappa idag ;)


Torsdag

Hej!

Idag har jag haft matte prov jag tror det gick ganska bra jag fick nog 2 fel. Det var nog på 14 och 15 så jag kanske får 6 st fel. Men det är ganska bra! Vi fick blodpudding till mat i skolan i dag. Efter det skule vi cykla till kvarnbadet. Det tog inte så lång tid det kanske tog 5-8 min. Vi skulle göra tre olika räddnings övningar. Och på en skulle vi simma 400 m bröst sim och 100 m rygg. Sen cyklade jag hem och gjorde franska läxan och sen tränade jag lite på min redovisning om Thailand som jag ska redovisa imorgon. Jag kan den ganska bra nu ;)

Puss


Plugg,plugg och plugg!

Nu är det dags att träna till matte provet! Jag ska typ träna på många saker. Jag tror att jag kan det mesta. Får hoppas ;)
Har mycket att göra nu. vi ska också och bada i morgon skriver mer om det imorgon.

Puss



bilden blev suddig! (dålig webb)

Dagens ;)



Tröja:Bikbok
Tajts:Gina
Linne:Gina

Gammal bild! Min mobil hade inget bateri. Hade inte armbandet på mig idag!

Puss

Torsdag

Hej

idag har vi haft engelska, franska. På franskan hade vi glos förhör jag tor jag fick ganska bra ;) Till mat fick vi makaroner med någon chykling gryta. det var rätt så gått faktist ;) (jag som inte gillar allt):) haha!
Efter lunchen hade vi slöjd jag håller på med fura ben till mitt bord :) de är typ klara nu. Håller på med bänken, eller vad man säger.  Nu har jag ätigt mellanmål och ska snart träna på matteprovet vi har imorgon. Förra gången hade jag typ inte tränat någonting ;S så jag fick jätte dåligt. Men nu ska jag försöka få bättre ;)

Puss


skolan

Hej

Nu sitter jag, carro och Asttrid och kolla in några blogagr. Om några minuter har vi slöjd. Men jag bloggar mer när jag kommer hem.

Puss

Måndag+tisdag

Hej

Nu har jag hunnit blogga på ett tag. Jag skrev ett kort inlägg igår med det kom inte upp på min blogg ;)  Det har inte känt så mycket. På måndag hade vi studjedag och jag köpte ett par shorts från bikbok för 300 kr. Ska se om jag hittar någon bild. På tisdag gick jag hem till ´´caro efter skolan och Astrid var också med. Vi gjorde inte så mycket. Vi kollade på vår vässar ö film som carros pappa hade gjort.

Puss


Här är shortsen jag köpte för 300 kr. Har vikt upp de lite mer än på bilden.

dagens



Linne:Gina
Jeansleggings:Gina
T-shirt:Bikbik

Puss

Måndag

Hej

idag har vi studjedag och jag ska till täby med carro och Astrid. Jag ska kolla på avslutnings kläder och köpa ett eller två par shorts. Laddar upp bilder sen ;) Har precis ätit nu har håller på att sminka mig. Jag vaknade av att carro ringde mig och då gick jag upp och duchade. Men nu ska jag bara få låna lite pengar av min lille bror. Jag har typ bara 100 kr och då har jag inte råd. Men mamma och pappa får betala han sen för de betalar mina kläder som jag köper.
Vi ska åka tåg tilol täby, jag går på vi min station och sen går carro och astrid på vid nästa.

Skriver mer sen!

Puss

Bilder

Här kommer bilderna från torsdag-lördag:



Blev inte så stor!

Dagens enkla


T-shirt:Gina
Mjukis:Stadium

Orkade inte leta efter kläder tog bara något!

puss

skor+ grönan+studjedag

Glömde mina skor hos Sofia får se när jag kan hämta de. Kanske under veckan!

Vi ska snart till frönan med klassen och jag har bara fått ihop 90 kr. Men jag ska städa och lite så och få lite mer pengar. Vi ska åka den 4 juni och jag har bara 90 kr av 340 kr.

Imorgon har vi studje dag! Skönt! Då kan jag sova hur länge jag vill. Hoppas bara inte min lille bror vecker mig för han har också studje dag men han brukar vakna tidigt ändå.

puss

Håller på att ladda upp ca 94 st bilder nu!

Söndag

Hej

Idag så skusade Sofias föreldrar oss till min fotbolls match, sofia skulle ha match efter oss. På matchen blev det 2-2. Det var synd att dommaren inte visste vad offside var, för då hade vi nog vunnit ;)

Har kollat lite på TV och ätit nudlar til lunch ska ducha snart. Har inte orkat göra det än.

Puss

Lördag

Hej

I Lördas så åkte vi från ladet runt sex och på vägen stannade vi på mac donnalds. Jag skulle sova hos Sofia min kusin för mina föreldrar hade fortfarande inte kommit hem. Men när vi kom hem åkte vi till en godis affär där i närheten och köpte godis. Sen åkte vi hem och såg på en film. (kommer inte ihåg vad filmen hette) Vi såg inte hela vi orkade inte. Sen somnade jag gabska snabbt.

Puss

torsdag-fredag

Hej!

Nu har jag inte skrivigt på länge för jag har varit borta. På Torsdagen åkte jag till landet med min kusin(Sofia), farmor och farfar. Jag och Sofia sov nere vid sjön de har bygt en liten stuga där, det var ganska kallt för det fanns igenet element. Det var synd att vädret var så dåligt, för annars kunde vi ha solat lite ;) Istället kollade vi på film! Vi såg Twilight, yes man och narnia. Sofia och jag läste klart våran bok på första kvällen så andra kvällen tog vi en kale anka pocket, men jag orkade inte läsa så mycket av den. Vår lilla gulliga kusin Ludvig var där också med hans föeladrar så klart. Jag och Sofia gjorde inte så mycket där men vi hoppade på deras stutsmatta, lekte lite med Ludde och tittade på film.

Puss
Laddar upp några bilder sen!

Bilder:


Tisdag

Hej

Idag har det inte hänt så mycket. Efter skolan gick jag och Astrid hem till carro och sen kom Sarah och vi satt och tittade på gammla bilder på carros dator. Några var helt sjuka ;)  Sen gick jag hem klockan halv sex och då åt jag lite och tränade på franska glosorna. Men nu ska jag börja byta om vi ska hemta Astrid och sen ska vi till fotbollen. Jag vet inte om jag hinner bloggar mer sen!

Puss

Kvällens outfit



På kvällen satte jag på mig en skid kofta från
mc kinley

Puss


dagens outfit



Linne:(ny) Gina
T-shirt:(ny) Bikbok
Jeans:Gina

Puss

Måndag

Hej

idag vaknade jag klockan åtta och gick upp och åt flingor sen fick jag brottom så jag tog cykeln till skolan. Iskolan hade vi bara tråkiga lektioner. Vi var också och såg på adison.se eller vad det heter. En i vår dans grupp var med.
Efter skolan gick jag och Astrid hem till carro vi bakade muffins, de blev jätte goda :)
Jag cyklande hem ca halv sex och när jag kom hem åt jag spagetti med köttfersås. Sen har jag skrivigt om Thailand det land som jag har valt och jag är typ klar nu jag skrev tre eller fyra sidor kommer inte ihåg ;)

Ska typ göra min andra läxa snart det är historia men det är bara några frågor så det tar nog inte så lång tid!

puss

laddar upp några bilder snart!


Muffins vi hade choklad på sen!

Plugg, plugg

Nu ska jag kolla om jag har med mig några läxor annars går jag ner till sjön för min mamma och min lille bror är där nere med båten!

Nu har jag bar skrivit korta inlägg, ajja!

Puss

Nästa vecka

hej

Nästa vecka så ska jag sova över på farmor och farfars land, de kommer ju att vara där. Jag och Sofia ska sova där tills på Lördag. Det blir alltså torsdag kväll-Lördag dag.

Puss

Puder

Imorse när jag skulle smika mig då tappade jag mitt puder och det gick i tusen små bitar :S



Fast jag hade inte så mycket kvar!

Puss


Söndagens outfit

Dagens outfit:


T-shirt:Gina
Jeans tajts:Gina

Puss

Täby C

Hej

Efter Gröna Lund åkte vi till Täby C för min lille bror skulle köpa skor till sin innebandy. Då passade jag på att köpa lite själv. Jag köpte en t-shirt från Bikbok för 149 kr, ett linne från Gina ticot 99 kr och ett par skor som jag kanske ska ha på avslutningen för 349 kr. Jag hittade inte shortsen jag hade hittat på bikboks hemsida. Ska åka till kista och leta någon gång :)

Håller på att ladda upp bilderna nu, de kommer snart!

puss

Linnet från Gina tricot för 99 kr.



T-shirten från bikbok 149 kr





skorna från dinsko 349 kr

Gröna Lund

Hej

Nu är jag hemma från gröna lund. Det var jätte roligt där. Först av allt åkte jag, sofia, min mamma och min lille bror insane. Som jag sa innan att jag inte ville åka men jag gjorde det, jag tyckte den var roligast av typ allt :) Men det var ganska läskigt ;) Där insane står nu där stod vikingagungan. Vi var på Gröna Lund från klockan halv tio till halv tre. Vi var där så tidigt för vå farfar jobbar¨på taxi stocholm och då fick de biljetterna billigare och så får man gå in lite tidigare.
Jag åkte också stora bergodalbana, kvasten, vilda musen, lustiga huset, flygande mattan och många fler.
Min pappa vann också en stor choklad 2000g!

Håller på att ladda upp bilder.
Hade inte med min mobil in till Grönan ska se om min kusin kanske laddar upp några bilder.

Puss


Choklanden min pappa vann!


Fick ett tröst pris när vi körde något, kommer inte ihåg vad!

Melodifestivalen

Hej

Igår satt jag uppe och kollade på melodifestivalen jag tyckte att norge var rätt så bra och förtjänade att vinna. Men det var dåligt att vi kom så långt bak och måste kval in i år igen.
Idag är det också Norges nationaldag.

Puss


Båt

Hej

Nu är mina föreldrar och min lille bror nere vid vattnet och lägger i vår lilla båt som mamma köpte på blocket. Jag ska typ också gå ner snart, eller jag vet inte för jag håller på att städa mitt rum och jag måste bli klar. Fast jag har lite tid innan och efter vi har varit på Grönan.
Jag stannar nog och städar.

Puss

Lördagens outfit

Hittade inte mobilen tog men webbcameran, blev inte så bra bilder.



Tunika:H&M
Tajts:Gina
Linne:Vet inte
Armband:Gina

Puss

Hemma

Hej

Har precis ätit lunch, jag tog 2 pannkaor och bubbel vatten. Sen tog jag några tomater och satte mig på gräsmattan med min kanin. Jag tog en liten paus från allt städandet. Orkade inte mer, vill gå ut när det är så fint väder.
Ska snart börja stäa igen!


Ikväll är det stora melodifestivalen! Ska du se den? Det ska jag fast jag kanske inte orkar se hela, jag tror att Sveriges bidrag var numer 4.

Puss


Lördag

Hej

Idag vaknade jag klockan 10.00 sen gick jag och tittade på TV jag tittade på Batman ;) Sen åt jag frukost, vi hade nästan igen frukost jag toh bara en smörgås men ort och sen lite yoghurt. Men nu håller jag på att städa mitt rum, jag måste få ihop pengar till gröna lund med klassen. Jag har bara fått ihop 50 kr och vi ska åka dit den 4 juni och vi ska få ihop 340 kr. Så jag måste käna pengar :)

Idag ska jag nog städa och sen på kvällen ska jag se på melodifestivalen jag tror iallafall det var idag :) Fast jag vet inte om jag orkar se hela!

Skriver mer sen!

Puss

Stegräknare

Idag har jag kommit upp till 12938 setg kommer nog bli lite mer. Jag kommer nog ha stegräknaren hela helgen och sen på måndag, då har jag haft den i en vecka. Sen ska jag lägga ihop allt och se ungefär hur många steg jag tar per vecka. Hade bara en lite konstig ide att jag ville göra det.

Puss

Talang 2009

Ska nog gå ner och titta lite på Talang 2009 har inte kollat på så många av snitt, ska också ta lite glass.
Skriver kanske lite mer sen!

Hoppas att ni får en bra kväll!

puss♥


Fredagens outfit



Dagens outfit bliden blev ganska stor!

Tröja:Bikbok
Linne:Usa
Tajts:Gina
Armband:Gina

Puss♥

fredagens ute outfit



Skor:Skopunkten
Jacka:H&M
Väska:Friis company

Puss

Fredag

Hej!

Nu är det äntligen fredag sista dagen på skoveckan. Nu ska jag bara slapp och kanske sola lite ;)
Jag kanske inte hinner blogga något under lördag-söndag kommer nog vara borta ganska mycket då!

Men idag har vi haft no det var tråkigt vi fick frågor om blommor och så fick vi sjära i blommor! Sen har jag kommit i mitten av min bok En ö i havet.  Jag tycker att den är bra det finns fortsättning på den boken också så jag ska vell läsa alla.
Efter skolan gick jag hem till carro Astrid skulle ha engelska så hon gick hem efter den och vi möttes vid busshålls platsen.
På dansen så dansade vi mest disco, det var roligt. Ska typ få glass nu, mm! :)'
Till middag fick jag kykling men ris.

Puss


Här är boken jag läser


stegräknare

Så här många steg har jag gått hitils per dag!

Måndag: -------- hade inte stegräknaren då!

Tisdag: 15 724

Onsdag: 6 716

Torsdag: 11 771 (kommer bli lite mer)

Puss


orkar inte

Hej

Jag orkar inte byta om för jag glömde ta dagens outfit men jag hade på mig: 
Linne: Usa
Kofta:Usa
Jeans:Gina

Ute:
Jacka:H&M
Skor:Skopunkten
Väska: Friis company

Kanske laddar upp bilderna i morgon!

Puss

Torsdag

Hej

nu har jag precis komit hem från fotbolsträningern och jag håller på att träna lite på Franska glosorna vi har 7 stycken. De är tills imorgon och jag har inte tränat någonting :S Men jaghoppas jag kan de tills imorgon. Ska snart gå och ducha.

Idag har vi haft idrot och carro hade glömt idrottskläder och Astrid har vait sjuk så hon skulle inte vara med. Efter skolan gick jag hem och åt mellanmål och gjorde matte. Sen åt jag och fick sjus till fotbollen.
Glömde nästan att vi hade prov idag och jag tror nog jag kommer få 3-5 fel för jag skrev helt fel.

Går och duchar snart

Puss

stegräknare

Hej

Igår glömmde jag att skriva om min stegräknare som jag ska ha hela veckan och se hur många steg jag tar per dag.
Igår gick jag 15 724 steg idag har jag bara hitild kommit upp till 4 755 steg. men igår hade jag också orjentering på skolan och sen dans på kvällen.

Puss


Ny design

Nu har jag fixat en ny design jag ska bara ha den tills vidare för jag vet inte vad jag ska ha för design änn. Men den hära designen hittade jag på www.bloggasnyggt.se . Det finns några som kostar 50 kr och 25 kr men den som jag tog var gratis.

Puss

Onsdagens ute outfit


Jacka:H&M
Skor:Skopunkten
Väska:Friis company

Onsdagens outift

Dagens outfit:



Kofta:Gina
Linne:Usa
Jeans:Cheap monday

Onsdag

Hej

Nu har jag varit hemma ett tag, jag har ätigt mellanmål och ska snart börja med läxorna har prov i morgon! suck!
Jag ska också skriva en resumé om filmen I tacket lyser stjärnorna, vi såg den men klassen för kanske 2-3 veckor sen. När vi skulle ha slöjd så gick brand larmet 2 gånger och då fick vi gå ut och det blåste lite så det var gabska kallt. De sa att det var ett data fel så.. Men på slöjden så blev jag klar med ett av mina ben till mitt bord.
Nu ska jag ladda upp några bilder från idag!


Astrid är fortfarande förkyld hon kanske kommer i morgon.


Puss


en söt bild på min kanin Smulan♥


gröna lund

Hej

På söndag ska jag, min familj och några från vår släckt till gröna lund. Men jag vet inte om jag vågar åka den nya berjodalbanan. Skulle ni våga åka den? 
Vi ska också åka till gröna lund med klassen men jag vet inte o jag våga då heller :)

Puss


skolan

Nu är jag i skolan vi har lunch rast och jag orkar inte gå ut för idag är det den ända gången under veckan vi har inne rast :) 12.40 har vi trä slöjd och då ska jag fortsätta med att göra mitt bord. Håller på med bena nu :)
Efter skolan ska jag vell bara hem och träna på diagnos provet sen ska jag också skriva klart i taket lyser stjärnorna resumé. 
Jag ska nog byta design!

Puss

flexhemsida

Hej

Nu är jag i skolan vi har lunch rast och då gick jag in och kollade på http://www.dansflex.com/ och då såg jag att vår grupp förra årtet när vi dansade var på första sidan.



jag är i mitten men svart kjol med vita prickar :)

Puss

fotboll

Hej

idag har vi igentligen fotboll men jag hinner inte gå på den jag hinner nästan aldrig det på tisdagar för vi har engelska och franska glosor. Men nästa vecka ska jag försöka hinna med fotobllen också för då har jag inte dans!

Puss

Engelska & Franska

Hej

Nu har jag precis ätit vi fick pannkakor. Nu kan jag typ alla orden på engleskan så nu ska jag börja träna på franskan jag tror inte att vi har några glosor vi har nog bara en sida i bken som man ska göra. Jag hade nästan glömmt att jag också skulle göra en bild till fantacy kap 6 fast jag har redan gjort en till 7 för jag kom inte på vad jag skulle rita på 6.

Puss

Måndagens outfit



dagens outfit!

Kofta:Gina
Linne:USA
Jeans tajts:Gina

Puss

hemma igen

Hej

Nu är jag hemma igen efter dansen . Vi var nästan inga där men vi kanske var 8-10 personer vi gjorde små olika danser några var lite konstiga  :S fattade inte alla helt.
Ska snart äta är ganska hungrig. Håller på att träna på engelskan, vi har 15 gloser.

Puss

Tisdag

Hej

Nu ska jag hem först till carro hon skulle typ hämta pengar eller något. Sen ska vi hem till mig och äta mellanmål och byta om. Sen ska vi till vallentuna c för carro skulle på köpa moltisers och jag ska typ ladda in 100 kr på mobilen.
Sen ska vi ha dans. Och jag ska hem och träna på engelskan och sen göra franska läxan.
Puss

måndagens outfit

Tog outfiten men webb carmeran blev inte så bra bilder.


Kofta:Gina
Jeans:Gina
Linne:USA

Puss

Måndag

Hej

Idag var Astrid sjuk men Carro kom iallafall. Idag har vi haft matte, ea, musik, religion. Ajja bara tråkiga lektioner i dag. Till lunch fick vi raggmunk som jag INTE gillar BLÄÄ. Vi fick backon till men jag åt bara lite på de för jag gillar inte bakon så mycket. Efter lunchen stod jag och carro och gjorde ett dans steg och då kom det några tjejer från friskolan och frågade om vi gjorde en dans och blablabla. Det var pinsamt, haha :)

Har jätte mycket läxor nu ska börja med de. Råkade somna framför TV för jag var så trött, haha

Puss

Helgen

Hej

Har inte hunnit blogga under helgen för vi har haft dans uppvisning. På lördagen hade vi jeneralreppetition eller hur det stavas och sen på söndagen hade vi dansuppvisning. Vi var flygverdinnor och vi fick städa efter och vissa fick presentera.
Årkar inte skriva så långt!

Puss

Här kommer några bilder från showen:


Gammal bild från förra året! Jag är tredje fram, med en vit tröja med rosa prickar på.


bilden är tagen från astrid hade typ inga bilder på min mobil.

bild tagen från carro. Haha jag ser jätte konstig ut :)

P

Fotboll

Hej

Idag har vi fotboll men vi kör 11-manna nu och vi kommer nog att bli jätte få. Fast jag vet bara en som inte kommer och det är Astrid men vi skulle typ fråga någon 95 eller 97 att hoppa in:) Hoppas att vi får minst 2-4 avvbytare :)

Puss

Fredagens ute outfit


Jacka:H&M
Väska:Friis company
Skor:Skopunkten

Puss

Fredagens outfit

Dagens outfit ser ut så hära:



Linne:Bik bok
Kofta:Från Usa
Jeans tajts:Gina


Puss

Fredag

Hej

Nu är det äntligen fredag och idag var Astrid och Carro sjuka IGEN!
Idag har vi haft engelska, matte, frans,no, afrika. På engelskan och matten gjorde vi inget specielt. Men på No så tittade vi på konstiga filmer hela lektionen, Haha de var så tråkiga så man börja skratta :) Hahha
När vi skulle ha Afrika hade vi också halva passet klassråd då pratade vi om gröna lund för vi ska dit på klass resa, jag har inte börjat sammla in pengar än men jag måste börja göra det. Afrika så har vi fått välja ett land jag valde Thailand men jag hitter typ inge mer fakta o nu har jag skrivit ungefär en sida stödord.

Har fotbollsmatch i kväll kommer inte ihåg vilka vi skulle spela mot men jag hoppas vi vinner.

Puss

Torsdag

Hej

Idag så har vi haft engelska och matte. Sen hade vi lunch det var ganaksa gått men jag kommer inte ihåg vad det heter :S Haha! Idag hade jag glömt idrotts kläder så jag var men och krattade och mätte när de hoppade längd hopp! Nu har vi precis slutat och jag skulle bara sjicka hem min fantacy berättelse för jag gjorde fel men jag bloggar vell också lite :)
Ska gå hem nu då laddar jag upp outfit. Har ganska många läxor i dag!
Jag vet inte om jag hinner gå på fotbollen i dag får se om jag hinner att göra klart alla läxor.

Puss

bilder från idag


De hära gjorde jag för ganska länge sen men fick hem de idag! Är gjora i trä slöjden.



Min söta kanin Smulan!

Puss

Onsdagens ute outfit


Väska:Friis company
Skor:Skopunkten
Jacka:H&M

Puss


Onsdagens outfit


Linne:Bikbok
Kofta:Ginatricot
Jeans tajts:Gina tricot

Puss


onsdag

Hej!

Idag var både Astrid och Carro sjuka, så jag var lite ensam! Haha skoja bra!
Aja, idag hade vi engelska förhör och jag tror att jag fick alla rätt. Vi fick också tillbaka våra prov och jag fick 28/36 det var ganska bra jag fick VG. Sen efter lunchen hade vi slöjd och då började jag på att göra en stol eller ett bord vet inte har bara gjort benen.

Men nu är jag iallafall hemma och snart kommer Sarh och Sophia. jag ska se på deras dans och sen ska de se på min :) För det är lite övning in till showen:)

Men skriver vell mer sen

Puss

Tisdagens outfit



Linne:Bikbok
Kofta:Gina tricot
Jeans:Gina tricot

Puss

Tisdagens ute outfit

¨
Skor:Skopunkten
Jacka:H&M
Sjal:H&M
Väska:Friis company

Puss


Tisdag

Hej!

Idag var inte carro i skolan för hon är sjuk. Idag så har vi haft idrott Astrid var inte med på den för hon håller typ också på att bli sjuk nu! Men iallafall på idrotten körde vi baseball. Efter hade vi lunch och vi fick korvstråganoff men ris, pyttepanna och makaronesallade. Jag tog korvståganoff och sen makaronesallad.

Efter lunchen hade vi no/bild då blev jag nästan klar med min bild. Och då NO gjorde vi olika pappers former.

Men nu är jag iallafall hemma. Jag har precis ätit mellanmål och ska snart börja träna på engelskan är redan klar med franskan gjorde den i går. Ikväll är det också fotboll som jag nog ska gå på :)

Puss

Bilder:

Figurerna som vi gjorde på NO!

Tråkigt

Hej

Nu har jag jätte tråkigt jag vet inte vad jag ska göra går vell snart ner och kollar på TV. Men jag har nålat upp min dräckt till upp visnigen för den var jätte stor så nu passar den ganska bra nu ska bara mama sy upp den. Men hon är inte hemma nu så hon får göra det i morgon innan min fotboll.
Nu håller jag på att kolla in olika bloggar men jag går ner nu.

Puss
Här är vår dansdräckt som vi ska ha på oss på showen.


Måndagens outfit

Heej!

Min mobil har just nu inget batteri så tog outfit med webbcameran så det blev inte så bra bilder!

Kofta:Från USA
Linne:Bikbok
Jeans tajs:Gina tircot

Puss

Måndagens ute outfit



Dangens ute outfit

Skor:skopunkten
Väska:friis company
Jacka:H&M
Sjal:H&M

Puss

Måndag

Heej!

Idag var vår fröken sjuk så vi hade två andra lärare. På mårgonen hade vi musik vi håller på att välja låt till avslutningen. Ska se om jag kan hitta någon av de vi har och välja i mellan.
Till lunch fick vi pyttipanna, jag själv tycket inte att det är så gått. Men jag fick i allafall ner lite :S jag tog en macka också. Efter lunchen hade vi EA så jobbade jag med Fantacy.

Efter skolan gick Carro och Astrid hem till mig vi år mellanmål och tittade lite på simsons. Sen gick vi till Sarah och Sophia vi hade först bara tänkt att hämta carros pollenmedicin men vi var där i typ 45 min sen blev de nästan försenade till dansen för vi glömmde bort tiden :S

Men nu är jag hemma och till middag åt vi lax men potatis. Jag har tränat på engelskan och gjort franskan och blev nyss klar med en läxa tills i morgon. Jag tror iallafall att det är rätt:)

Puss



Här är två av de! Kommer inte ihåg fler.

Helgen

Hej

Jag har inte bloggat på länge nu för jag har varit borta och så. Jag har sovit hos Carro och sen så har min farmor och farfar ätit hos mig och så har vi fått en liten segelbåt som mamma köpte på blocket kan kanske ladda upp en bild på den.

Har städat mitt rum lite och försökt få ihop lite pengar.

Puss

skolan

Hej

Nu har vi precis slutat vi slutade klockan tio över två. Idag ska kanske Asird hem till mig kanske carro om hon kan. Men de måste nog hem ganska tidigt för jag har ganska mycket läxor. Skriver mer sen

Puss

RSS 2.0