vår



Nu börjar det bli soligt och varmt igen.
Måste köpa en vår jacka och vår skor.
Ska kanske till stan med mamma i helgen.

Kram Sandra

Tisdag

Hejhej

Idag så har vi haft idrot och då körde vi bedminton. Det var ganska roligt :)
Till lunch fick vi pytipanna och pastasallad. Ipastasalladen åt jag bara mackaronerna, de var godast!
Vi hade EA och då jobbade jag med fantacy. Vi hade ingen NO för alf var sjuk, BRA! Jag gillar inte NO

Efter skolan gick jag  och Astrid hem till carro där åt vi mellanmål och bytte om. Vimkom 5 minuter sent till dansen för vi hade glömmt bort tiden. Men vår lärare märkte typ ingenting. Jag gillar inte ballet som vi har på tisdagar och gillar med fredagar för då har vi inte det :)

Men nu håller jag på att träna på engelskan kan typ ingenting. Sen har jag coskå franska glosor.

På torsdag har vi religions prov på 5 olika religioner kan nästan ingenting :S ska nog börja träna lite i dag också

Kram Sandra

Måndag

Hejhej

Idag är jag jätte trött. Vi har jätte mycket läxor och jag håller på med de nu.
Sen måste jag också hinna och packa upp och ducha och sen kanske börja lite på engelskan och franska. Hinner inte skriva så mycket mer.

Kram Sandra

Hemma igen

Hejhej

Igår kom jag hem från fotbollslägret i wisingsö. Det var roligt där och vi bodde i stugor jag bodde i samma rum son Sarah, moa och isabell från mitt fotbollslag.

Vi åkte från skolan ungefär klockan ett på dagen så vi fick ta ledigt en timme på fredan. Vi kom dig ungefär klockan sex på kvällen och då hade vi fotbollsträning efter den åt vi middag. På kvällen satt vi och spelade kort.
Nästa morgon vaknade vi kvart i åtta och då hade vi frukost sen fotbollsträning, och lite så men på kvällen så var det earth ouer då hade vi tänt jätte många ljus ch släckt alla lamporna.

På söndan åkte vi hem. Vi stannade vid gränna och köpte polka stångar. Sen skulle vi ha spelat en match mot gränna men matchen blev inte av. >Sen kom vi hem runt sju. Och då var jag jätte trött.

Kram Sandra

Bilder kommer:

Torsdag

Hejhej

Idag så har vi haft idrott då hade vi redskap det var ganska kul jag blev inte så jätte trött :)
Till lunch fick vi lasange, den var lite hård på över sidan och torr men ändå ganska god.
sista lektionen så läste jag upp min inrikes och utrikes nyhet det gick ganska bra.

Efter skolan gick jag hem med carro och sarah och sophia för carro skulle hem till sarah och sophia och sarah och sophia hade kommit till vår skolan, ajja.

När jag kom hem så började jag packa och sen gjorde jag franska och nu håller jag på med matten, ska träna lite mer på franskan. Och pack ner allt väskan. Om du undrar vaför jag packa så är det så att i morgon (fradag) så ska jag på fotbolls läger och kommer hem på söndag!

Kram Sandra

Fotboll

Hejhej

Nu har jag precis kommit hem från fotbollen så jag håller på att leta efter en utrikes nyhet som jag ska läsa upp imorgon. Har redan hittat en inrikes, ska ta den dära tjejen som är 13 år och blev på körd av ett tåg.

Kram Sandra

våffeldagen

Hejhej

Idag är det våffeldagen eller vårfrudagen som det igentligen heter.
Vi har haft engelska och franska. Astrid sa att vi inyr hade någon franska läxa så jag tränade inte på något så nu har jag jätte mycket läxor tills på fredag :S

Sista lektitionen var slöjd då gjorde jag nästan klart min skål och så jobbade jag med lera och gjorde en vas eller vad man ska kalla den.

Efter skolan iallafall gick jag och Carro hem till Astrid. Jag hade med mig 11 kr och carro 1.50 kr så vi köpte ett paket vofflor fast det saknades 50 öre men vi fick köpa den ändå :) Vi gjorde hela packetet det skulle bli ungefär 12 våfflor men vi orkade inte alla. Jag tror att jag åt 5-7 stycken det fanns 3 kvar när vi var klara. Vi hade glass och sylt på.

Kram Sandra


Talangjakten

Hejhej

Idag var talangjakten hela dagen till klockan tioa i två. Och vi vann :) Jag var på skolan klockan halv åtta och så krusade vi håret och sminkade oss. Sen för första uppträdandet då gick det bra men det var jättte halt så jag höll nästan på att ramla. Sen 20 minuter senare då skulle våran klass och titta då gjorde jag lite mer fel :S Men det gick iallafall bra. Vi var nästa sista numret. Efter alla uppträderna så skulle man rösta man skulle rösta på ett dans numer och ett sång numer och man fick inte rösta på sig själv, jag kommer inte ihåg vilka jag röstade på. Sen klockan halv två fick vi reda  på att vi vann och då fick vi dansa inför hela skolan samtidigt. Pinsamt!

De ända lektionerna vi hade den dan var no och bild fast vi hade bild i 10 min. Vi fick tillbaka vårat No prov jag fick 18/22 ganska bra.

Efter skolan gick vi hem till carro där åt vi mellanmål och lite så sen hade vi dans. Innan dansen fyllde jag på min mobil med 100 kr. Hande bara 19.55 kr kvar :)

Är jätte trött nu ska gå ner och titta lite på TV nu. Har redan gjort alla mina läxor:)

Kram Sandra

Några bilder från idag:



det hära vann vi ett prisenkort på bio för 100 kr ett piplom som alla fick och en blomma som alla fick.



det var de hära fötterna vi vann.


Hur vi var sminkade, ser jätte trött ut :)


Jag i skolan

dagens outfit

Orkade inte ta en bild i dag så tog bara kläderna.


Tröja från ginatricot




jeans från cheap monday

linne från bikbok

Kram Sandra

Måndag

Hejhej

Idag har det inte hänt så mycket, jag carro och Astrid har tränat till talangjakten som vi ska visa upp för föreldrarna i dag och för skolan imorgon :) hoppas vi vinner :)
Har ganska mycket läxor så jag ska snart börja med de, jag måste hinna göra mina läxor byta om åka klockan halv sex och sen äta. Så jag kommer att ha lite stressigt i dag.
Efter skolan hade vi genrep, det gick ganska bra jag gjorde ett fel men det är ju till för att träna så det gjorde ju ingenting då. Men ikväll och imorgon hoppas jag att jag itne görnågot fel.

Kram Sandra

Täby + fotboll

Hejhej

Idag var jag carro,sarah och sophia i täby centrum. Jag köpte en tröja till talangjakten i skolan som är i morgon och på tisdag :) Det är ganska stor på mig så jag morte fixa det på något sätt. Vi kom hem ungefär kvart i sex. Då åt jag middag vi åt lasange. Men nu håller jag på att tränar lite på engelskan. Måste komma ikapp.

Idag hade vi också en tränings martch som inte gick så bra vi förlorade med 5-0 tror jag. Men tur att det inte var en martch som räknades:)

Jag håller typ på att bli sjuk nu :(

Kram Sandra

Hemma igen

Hejhej

Igår kom jag hem efter en jätte bra skidsemester. Vi åkte till idre fjäll, det var jätte kul. En dag var det 22 + i solen. När vi skulle åka hem började det bli smaskit så det var vell br att det inte var det när vi var där:)

Jag hade jätte mycket läxor att göra (har lite kvar nu)
Vi var cokså och åt en felebufe. Det var jätte gått vi fick sjunga och tävla :)

Laddar upp några bilder sen

Kram Sandra

Torsdag

hejhej

Idag har vi haft engelska, vi gick igenom våra nya täxt och glosor. Men jag kommer inte var där när de har glos förhör för då är jag och åker skidor :)
Vi har också haft religion, vi håller nu på med kristendom, tråkigt :/
Till lunch fick vi soppa inte så jätte gått.

Vi fick också veta att vi kom med i talngjakten i dag :)

Efter lunchen hade vi matte tema, vå gjorde någon konstig tärning eller nått. Jag fick inte ihop den så Linda hjälpte mig :)
Sen hade vi idrott då körde vi redskaps bana, det var ganska roligt :)

Vi slutade 14.40 så kom Sarah och Sophia till vår skola, Jag,carro,sarah och sophia gick hem till Astrid. Där åt vi mellan mål och körde kalleha, eller vad det heter. Jag, Sarah och sophia åkte buss hem från Astrid. Men nu håller jag på att träna till No provet i morgon. Ska göra lite andra läxor också.

Idag till middag ska vi äta fiskpinnar. Ska träna ännu mer nu. För jag kan typ ingenting :S

Kram Sandra

Igår kväll gjorde jag en kiwi dricka jag gjorde den av 5 stycken kiwisar, det var gått :)

 

behöver en ny bok

Hejhej

Igår kväll läste jag ut min bok så nu vet jag inte vad ska läsa i kväll, får vell ta och leta efter något:)

Sen ska jag köpa twilight. Men jag vet inte när jag hinner göra det, får se. Men ska ialla fall börja packa nu!

Kram Sandra!


Apelsinjuice

Hejhej

Nu har jag precis gjort  apelsinjuice. Det är jätte gått! Vi hade 2 apelsiner klar så jag gjorde apelsinjuiceav det:)



så hära mycket juice blev det av 2 apelsiner


men det tog snabbt slut :)

Kram Sandra

design

Jag  vet inte vilken design jag ska ha, eller jag vet inte om jag ska ha någon av de men kanske!
Rösa,Tack!

1.



2.


3.


Puss & Kram
 
Sandra

fotboll

Hej

Idag så blir det ingen fotboll den har blivigt inställd för det är så mycket snö och annars skulle vi haft ute fotboll

Håller på att göra en design är inte så bra!

Kram Sandra

dagens outfit




Kofta: ginatricot
Linne:bikbok
Jeans:cheep monday

puss & kram

Sandra

Onsdag

Hejhej

Idag har vi haft engelskaförhör jag fick ett slarv fel :( Men annars gick det bra. På franskan så gick vi igen ett test som vi hft jag hade några fel men inte så många.
Efter det hade vi rast på kastade typ alla snöbollar och fröken gädde några av killarna utskällning för en i min klass gjorde illa sig.

Till lunch fick vi plodpudding och potatisbullar. Jag tog blodpudding det var gått!
Vi ahde inne rast fast Jag och Astrid var ute. Några killar i vår klass kastade snöbollar och vi förslkete att ta de:)

Efter lunchrasten så hade vi slöjd. I träslöjden så jobbade vi med lera. Jag gjorde en mugg och sen en ganska slarvig liten skål. Nästa vacka ska vi också jobba med lera. Jag hade glömmt min mobil anars hade jag tagit en bild på de.

Idag var carro sjuk så det var mest jag och Astrid som var tillsammans.

Efter skolan gick jag och Astrid hem till mig. Vi skulle till Sarah och Sophia först men de hade inte kommit hem för det tar ungefär 20 min för de att åka buss hem. Men sen så kom jag på att jag åkter till Idre fjäll på lördag och jag måste börja packa för på fredag har vi också dans. Men jag tror att jag hinner, jags ka börjapacka snart. Men först ska jag göra läxorna. Vi har typ 8 eller 9 religion frågor och sen ska jag färglägga en bild till mitt fantacy arbetet.

Kram Sandra

Bilder kommer!

Bilder:


Några i min klass kastade snö på fönster!


så hära står det på vårat torkskåp i kopprummet, :)


Här är jag när jag och Astrid var påväg hem till mig:)


och här är Astrid


ser ni snöbollen? :)

bok

Hejhej

Jag har bara 30 sidor kvar i min bok som jag läser nu, jag kommer nog att läsa klart den i kväll eller om jag inte orkar läsa ikväll läser jag  det i morgon. Sen tror jag att jags ka börja läsa twilight eller något annat. Vet inte riktigt.

Kram Sandra


första boken i twilght

Tisdag

Hejhej

Idag har jag, Carro och Astrid visat upp för talngjakten i skolan, det gick ganska bra men det var så halt på golvet. Carro sa att hon gjorde ett fel. Jag höll nästan på att ramla. Jag tror nog att vi kommer med :)

Vi har haft bils och då blev jag nästan klar med min 3D skulptur. Nästa gång ska jag sätta till armar och måla den. När den höll på att tårka för vi hade satt på tapetklister. Då gjorde jag ett påsk kort som jag borjade på förra gången det är till en tävling där man kan vinna 500 kr.

Efter bilden hade vi NO. Jag gillar inte NO det är ett av de tråkigaste ämnena. Vi har prov på fredag om elektronik, och jag kan nästan ingenting :S Borde nog börja träna i morgon så jag har 2 kvällar på mig.

Efter vi hade slutat gick vi hem till Astrid. Där bytte vi om och åt mellanmål. Vi åkte buss och kom till dansen 10 min innan vi började. Jag hade ont i magen hela danslektionen. Och i skultet fick jag så oni i min handled att jag fick hoppa över 3 saker.

Men nu är jag hemma och ska snart äta. Min lille bror göra plättar. Som jag inte vill ha men jag orkar inte göra något annat

Kram Sandra

Laddar upp några bilder nu!

Bilder:



min 3D skulptur på bilden (inte målade)



Mitt påsk kort på bilden i så snygg och inte helt klart.

Måndag

Hejhej

Idag så har vi haft musik vi fick spela på något instrument (kommer inte ihåg vad det heter) sen så tränade jag, carro och astríd på vår dans som vi ska uppträda med i morgon.

vi hade matte och då fick jag tillbaka mitt matteprov och fick iallafall bättre än förragången. Till lunch fick vi köttbullar med mackaroner, det var gått!

Efter skolan så gick Jag coh Astrid hem till carro vi tränade på dansen och åt Våfflor, som vi typ har ätit jätte många gånger nu. Men jag gick hem 17.20 för jag skulle göra mina läxor som jag håller på med. Skriver kanske mer sen!

Kram Sandra

(Bilder kommer.)

biler:



Astrid hade glömt att ta på sista våfflan så den blev helt bränd.



smeten!



Jag hade grädde och sylt på. Sen tog carro fram lite glas sockså!

helg

Hejhej

Jag har inte hunnit blogga under hälgen har haft så mycket öfr mig :) Ska sammanfatta lite!
I lördas så hade vi fotbolls martch vi förlorade med 0-1:( Efter det så skulle jag till Sarah och Sophia för de hade fest. Carro,Astrid och Marlise var redan där. Vi skulle sova över där och det var var jätte kul. Vi såg på twilight ! Jag ska börja läsa bökerna snart ska bar läsa klart mins om jag håller på att läsa nu. På söndan så gick jag hem från sarah och sophia klockan 17.20 för vi hade träning som började 18.00 och då fick jag skynda mig. jsg åt nudlar på 5 min så jag fick ont i magen. sen bytte jag om ganska snabbt sen skulle vi hämta upp sarah coh sophia. Men vi kom i tid. Efter träningen så hade jag jätte mcyekt läxor. Men jag ahn med allt.
 
Kram Sandra



Fler bilder kommer!

Bilder:


tårtan!


prisenterna



sarah och sophia

fler bilder kommer!

Fredag

Hejhej

Idag så gjorde jag omprov på matten. Jag kommer nog inte att få alla rätt jag kommer kanske så 5 fel :( men ajja det kommer iallafall bli bättre än förra. Idag har i också haft klassråd jag var sekriterare, vi ska åka till gröna lund som klassresa. Fast vi har inte börjat sammla än men vi kommer nog börja göra det snart. För vi ska ungefär få i hop 8000 kr.
Idag efter skolan så gick jag till carro och åt mellanmål Astrid hade engelska så hon gick hem till sig efter den. Sen mötte jag och Carro henne vid busshållplatsen. Sen tog vi bussen till vallentuna Centrum. För vi hade dans. Vi fick våra platser. Astrid blev pilot. först ville jag också det men sen så sa de att man skulle ha på sig pilotglasögon hela dansen. Men jag vill vara speaker för då får man prata i början och vällkomna alla :)

Ska snart äta vi gör en egen pitzza.

Kram Sandra

Så hära ser våran dräckt ut:

bok

Hejhej

Jag håller på att läsa boken rasmus+ malen=sant. jag tycker att den boke är ganska bra. Det är fortsättningen på klassresan som jag läste i 5:an och den är också ganska bra. Nu har jag ungefär kommit en tredjedel i boken.

                              
boken jag läser nu!                                                    boken jag läste i 5:an



Kram Sandra

Torsdag

Hejhej

Idag så har vi haft jumpa och då ska gjorde vi några ''övningar'' medans en sprang 3 varv. Men jag var med carro och Astrid så vi var tre så 2 fick springa och sen bytte men, ajja vi slutade 14.40 och då väntade Sarah och Sophia på oss för vi skulle till täby C för Sofia skulle byta sin örhängen. Vi var där i ungefär två timmar för vi åkte skridskor på en konstig bana. Det var inte is det var som stora pussel bitar. Men det kostade ingenting så vi åkte ett litet tag :) Det var ganska kul. Sen åkte vi tåg hem och till middag åt jag panbiff med potatismos. Har presic gjort klart matte läxan. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu!

Kram Sandra


Carro och Astrid gick av en station före mig och Sarah och sophia!


carro när hon springer efter tåget (Astrid är bakom hon syns inte)

Bild från http://carolinue.blogg.se/

Prov & förhör

Hejhej

Idag så fick vi tillbaka matteprovet jag fick så doligt så jag vill inte prata om det. Men jag ska göra omprov nästa vacka tror jag. för jag vill göra omprov för jag vet att jag kan bättre. Vi fick också tillbaka engelska förhöret idag det var inte heller så bra :( men det komemr jag inte att göra om!

Kram Sandra

Onsdag

Hejhej

Idag så har vi haft engelska förhör jag tror att jag kommer få ett eller två fel. men jag hoppas att jag får alla rätt:)
Sen hade vi Franska och då ska fick vi tillbka vårat prov. Jag fick inte omprov :) Det var bara 4 stycken som inte fickte och jag var en av dom :) Ajja sist av dagen hade vi slöjd. Jag blev klar med min sak som jag gjorde förra lektionen så jag börajade på en skål. Carro och några andra i klassen håller också på med en. Men nästa gång ska jag bara slip och lite så, sen är jag klar. Efter skolan så gick jag och Caroo hem till Astrid. Vi tränade på vår dans till talangjakten och åt mellanmål. Sen gick vi och köpte glass, för vi blev sugna på det. Jag köpte en cornetto (eller vad det heter) Den var iallafall god :) Sen så hemtade min pappa mig hoss Astrid och till middag åt vi mackor och lite så. Jag åt också några annanans bitar.
Jag hann inte gå på fotbollen för vi åt till klockan halv ått och det är då den börjar. Jag hade också läxor som jag håller på med nu. Ska fortsatta men läxorna nu!

Ska också se på Arga snickaren (är ganska bra)

Kram Sandra



Tisdag 3/3

Hejhej

Idag så hade vi idort och vi gjorde en hinderbana. Det var ganska kul :) Den var över hela salen så den vara ganska lång och jobbig. Sen had vi bild då skulle vi måla en påsk täckning till en tävling där man kunde vinna 500 kr. Jag målade en kanin. Sen hade vi NO vi håller på att prata om glödlampor. Så vi svarade på jätte mång frågor.

Men efter skolan så gick jag Carro och Astrid hem till mig vi åt mellanmål och sen så tränade vi på vår dans. Vi åkte buss till vallentuna C där vi dansar. Vi hade ballet. Vi fick se våra kläder som vi ska ha på uppvisningen. Jag tyckte de var ganska snygga de var blåa och några gula sträck vid ärmarna. Sen så ska vi ha en lite hatt. Haha, jag kommer att se ganska rolig ut. Men nu är jag hemma och ska träna på engelskan och lite franska för jag vet inte riktigt vad jag ska träna på :S För vi hade prov och om man hade något fel skulle man på omprov på det. Fast jag tror då att omprovet är det fradag så jag har inte brottom.

Kram Sandra

blocket.se

Hejhej

Idag så la min pappa ut en anåns på blocket om våran gammla TV. Och det var två som ringde bara efter en timme. Nu så är de här och hämtar vår gammla TV. Jag tror att de ska betala 800 kr. Jag tycker det är ganska billigt. För de får hemmabio sustem. Men det kanske inte är det för allt är ju begangnat.

Kram Sandra

Måndag

Hejhej

Idag i skolan har vi haft musik inte så kul. Sen har vi haft matte och då blev jag klar med första kappitlet så nu har jag bara 4 uppgifter kvar. Jag vill ha tillbaka matte provet men ändå inte för jag tror att jag kommer att ha ganska många fel :S

Men idag så har Sarah och Sophia fyllt år. Jag, carro och astrid skulle till ica och köpa tårta och ljus men när vi var där så kom sarah och sophia också. för de hade också tänkt att köpa tårta med de köpte godis och en läsk. Sen gick vi hem till de. Vi satte på 24 ljus på tårtan för det var alla vi hade. Sen så sjöng jag carro och astrid och sarah och sophia blåste ut alla ljusen :) Efter vi hade åtit upp allt och pratat en stund så körde vi lips. Det är som singstar fast på x-boy 360.

Jag gick hem ungefär vid klockan halv sex för mamma hade sagt det. Sen åt vi kasler(inte så gått). Efter det tränade jag på engelskan så nu kan jag alla glosorna :)

Kram Sandra

Täby C

Hejhej

Idag så ska jag carro och Astrid till täby C. Jag och Carro ville att vi skulle åka tidigt så vi kunde komma hem tidigare men nu ska Astrid äta typ klockan 12. Men jag har ingen aning om vad jag ska köpa till Sarah och Sophia. Jag får se om jag hittar något. Är ganska trött för jag somnade vid ett och vaknade vid nio.

Imorgon är det skola och jag kommer inte orka gå upp vid halv sju för jag kommer vara så van vid att gå upp klockan nio eller tio. Haha! Jag kommer nog somna tidigt idag. Men det rä ju trollkarens hemligheter i dag så det vill jag inte missa det slutar tio. Och det är ju inte så jätte sent.

Kram Sandra


Söndag

Hejhej

Idag gick jag upp 09.00 för jag carro och Astrid ska till täby c och köpa en prisent till sarah och sopha. Carro har redan köpt sin men hon skulle titta på något annat. Vi vet inte om Astrid är vaken för vi fåt inte tag på henne. Men carro ringer hem till henne nu. Jag har precis duchat och klätt på mig. Idag har jag ett par jeans från cheep monday och ett linne från bikbok och en kofta från bikbok (orkar inte ta ett kort). Snart ska jag gå ner och äta frukost. Jag vill attvi ska åka tidigt till täby c för då kan vi åka hem tidigare och jag har lite växor som jag måste göra.

Kram Sandra

RSS 2.0