snart

Hejhej

imorgon är det nyårsafton och jag ska ha på mig ett halsband och en klänning från ginatricot som jag köpte idag.
Jag kommer att vara hemma och vi ska få gäster. Det är våra kompisar från området där vi bor och våra kusiner och våra andra kusiner.

Pusspuss

täby C

Hejhej

Idag var jag i täby centrum med Carro. Vi åkte klockan 14.40 till tibble station. Jag köpte ett halsband och hårspännen från H&M, jag köpte en klänning och en tröja från ginatricot. Vi köpte en dricka, jag kommer inte ihåg vad den heter men den är ganska god. Med carro tyckte inte att den jag så god hon slängde den typ efter 4 klunken. När vi skulle gå hem så köpte vi en glass.  Jag köpte en Mackflurry med smartis på och carro köpte en annan, kommer inte ihåg vad den heter. Men nu är jag hemma och carro har precis åkt.

Puss

tråkigt

Hejhej

Nu sitter jag här och har igenting att göra, jag ska typ ringa astrid, sarah och sophia och fråga om vi typ kan åka till täby c för carro är i stan tror jag. 


dagens outfit:


jeans, en kofta från ginatrico.


Kram

julafton

Hejhej

Jag har inte berättat hur min jul var, den var ganska still sam för det vara bara vår familj och vår mormor och morfar!
Vi åt jul bort och tittade lite på kalle anka. sen öppnade vi presenterna. Jag fick 2050 kroner, ett presentkort på H&M, godis, ett halsband och ett armdand, morgon tofflor. Jag fick massa saker till men kommer inte ihåg :S
Jag hoppas att du också haft en bra jul :)
På jul afton hade inte jag några speciella kläder men det kommer jag typ ha på ny årsafton:) 

Pusspuss

stan

Hejhej

igår var jag i stan och skulle kolla på jeans jag hittade massa som var snygga men alla var förstora jag tror att jag behöver 24 * 30 för det är minsta storleken men de är andå för långa :(
Jag måste läxa nu!
Jag köpte inget annat för det tog så lång tid :/
Men jag kanske ska in till täby centrum i dag om någon av mina kompisar kan :) för jag har sett en jätte snygg kläning som jag kanske ska köpa ( om den finns kvar ) hoppas det!

Pusspuss

inte hunnit

Hejhej

Nu har jag inte bloggat på jätte länge för jag har inte orkat jag sover så länge på mornarna och sen så sitter min lille bror vid datan och det tar på jätte lång tid att ta bort honnom

Pusspuss

onsdag

Hejhej

Igår han jag inte skriva någonting :0
men aja!

idag så har vi inte haft någon franska för vi hade pussel med de lärarna i stellet, lite konstigt men..
Sen har vi fått baka lussebullar min var en etta för jag är först på klass listan och jag ville känna igen mig, när vi ska äta de på fredag. På fredag så ska vi äta lussebullar och se på film det har vår fröken berättat :)
Med sen på slutet av dagen så hade vi slöjd och jag gjorde 2 saker som min lille bror nog kommer att få.
Men nu är jag ialla fall hemma och ska äta lite mellanmål.

Pusspuss

:/

Hejhej

Jag ska se på julkalenden nu , fast den är ju inte så bra men jag har ju ingenting att göra!

Pusspuss

måndag

Hejhej

Nu är det måndag igen och jag känner mig fortfarande lite förkyld. Jag har ialla fall igen läxa tills i morgon för jag är redan klar med den. Men jag ska typ läsa min en bok som ska vara färdig läst snart.

Jag måste typ till täby C för jag måste köpa en present på en afär eller det är kanske tre man aja.. så jag kanske ska åka i morgon  eller på torsdag eller på fredag! Men jag vill nog åka i morgon ,men carro kan kanske inte då och  jag tror inte att astrid vill vara där ensam när jag är och köper mina presenter. Asså det är presenter till varandra så..

Men jag tror hoppas att en klänning som jag såg finns kvar men jag tror inte det. Medans jag ändå är inne i täby C så kansnke jag ska titta på ett par vinter skor för jag har inte hunnit köpa några, fast jag har ju redan ett andra par hemma, men jag tror att jag vill ha nya för jag tycker inte att de är så snygga. Jag ska nog också titta på ett par jeans om vi hinner för jag behöver verkligen ett par eller två par till.

Snart är det ialla fall jul afton och jag hoppas att jag kommer att få en laptop, men jag tror inte att jag kommer att få det för mamma och pappa säger att jag inte ska ha en data inne på mitt rum, men alla i min klass har ju typ en egen data så varför kan inte jag få en  :/ Eller så vill jag ha en plastma TV fast jag vill hällre ha en data, men jag tror att min mamma och pappa har köpt en plastma TV som vi ska ha där nere för de sa något om att vi skulle sälja den gammla. Men jag vill i alla fall inte ha den gammla. men vi kanske ska köpa en ny data så då kan ju jag kanske kan få den hära.


Pusspuss

jul och lov

Hejhej

om 11 dagar är det julafton, längtar :)
Jag hoppas att jag kommer att få det jag har önskat mig helst en laptop. Men jag tror inte att jag kommer få en laptop men man kan ju alltid önska sig :) och det gör jag

nu är det bara en vecka kvar av skolan sen är det lov :)
Jag tycker att det är sjönt att det är lov snart och det hära halv året har gått jätte snabbt.

Pusspuss

söndag

Hejhej

idag är det tredje advent och jag sitter här och har jätte ont i halsen men det börjar bli lite bättre.
Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt så jag kan gå till skolan i morgon.
 

(tagen från google)

Pusspuss

lördag (igår)

Hejhej

Igår vaknade jag klockan 07.00 och då hade jag jätte ont i magen och i huvet jag försökte äta lite men det gick inte. Sen efter några minuter spydde jag :( Så jag kunde inte gå på ridningen, fotbollen eller till min mammas kompisar så  då var typ hela min dag förstörd. Jag gick och la min igen  och sov i en eller två timmar. Sen har jag nog bara legat vid TV. Jag åt lite lunch men inte så mycket en halv tacos tror jag och till middag så åt jag bara 5 köttbullar. Men nu mår jag kanske lite bättre men jag har jätte ont i halsen och jag kan knappast svälja. Jag ska nog inte gå på fotbollsträningen för jag måste försöka gå till skolan på måndag.

Pusspuss

skolan

Hejhej

Idag så fick jag dra jul klapp på skolan och jag fick Astrids packet det var två lukt ljus som luktade jätte gott :)
Tack Astird!




Pusspuss!

måste

Hejhej

Jag måste typ iväg i helgen och köpa en present till en av mina kompisar, för vi har en julklapps dragning och alla de har typ redan köpt förutom jag så.. hehe! Jag tror att det får bli på söndag för jag hinner inte imorgon.
ska ladda upp några fler bilder från min mobil på datan snart!

Pusspuss!

idol finalen

Hejhej

Idag så är det finalen av idol jag tror att Kevin kommer att vinna men Alice är också bra :)
En i min klass ska till globen och titta, vi fick biljetter men det var bara två så vi gick inte :0
Men det är nästan bättre att sitta hemma och kolla för man ser ju mer men det är ju också kul att titta live :)

Ska snart titta på jul kalenden! :) har lixom inget annat att göra :)

Pusspuss

Lucia

Hejhej

I morgon så är det Lucia och jag ska ridag och sen spela fotboll och på kvällen ska vi till min mammas kompisar.
För treorsen så jag jag tärna i ett lucia tåg i skolan.
Vi fick risgrynsgröt, lasang och soppa till mat i skolan i dag. Jag tog två portitioner det var gott.


(tagen från google)

Pusspuss

måste välja? snart!

Hejhej 

jag vet inte vad jag ska välja bort, för min pappa säger att jag typ måste sluta på någn av mina aktiviteter för anars får jag inte dansa två gånger i veckan.

1. fotboll
2.ridning
3.dans

Pusspuss





fredag

Hejhej!

nu är det fredag igen och det är snart den tredje advent och det är bara en vecka kvar tills det är lov :) Imorgon så är det Lucia och idag i skolan hade treorna ett lucia tåd. Vi hade det för tre år sen :) Då var jag tärna!
I
dag så vaknade jag klockan 07. 20 och då t jag frukost men jag såg aldrig på jul kalendern jag kanske ska titta på den sen ;) Vi hade Franska idag och då skulle vi tränka på 5 glosor och jag tror att jag fick alla rätt :) Tills på onsdag så har vi inte någon läxa på franskan :) det är bra tycker jag för vi har också engelska då. Astrid är ju i vinden på begravning så det var mest jag och carro som jag tillsammans :) När vi skuule gå hem sa carro att hon skulle titta på hennes lille brors lucia tåg som var utomhus :0 Jag gick hem med Cicci och Sofia. När jag kom hem så tog jag ett glas med varm oboy och så gjorde jag nudlar, mm :)

Pusspuss

onsdag 10/12

Hejhej

idag  så har jag haft engelska förhör och franska förhör. Jag tror att det gick ganska bra! :)
Vi har också haft slöjd då skulle jag göra någon boll av garn men då gjorde jag fel så att den gick sönder på 3 stellen och då fick vi göra den lite anulunda :0 men den blev ganska snygg andå :) Jag var med carro efter skolan vi var hoss mig för jag skulle vakta min lille bror, som jag gör nu också..
Tills i morgon har jag ingen läxa för jag är klar med hela planeringen och det är det vi har i läxa :)
Mamma ringde mig och sa att jag fick börja i nivå 4 för hon hade pratat med vår dans fröken så nu måste jag typ bara övertala pappa så får jag dansa i den gruppen :)  Imorgon så ska typ Astrid bort på bigravning och hon ska vara borta torsdag och fredag från skolan så då hoppas jag att vi kommer att klara oss :)

Pusspuss

gloser

Hejhej igen!

nu ska ska jag träna på engelskan och franskan

Pusspuss


andra advent

Hejhej

i går var det andra advent och då skulle man ha tänt det andra ljuset i ljusstaken!
som inte vi han med för vi hade dans show! men vi får vell göra det i dag!

(tagen från google)

Pusspuss

måndag!

Hejhej

Nu har jag sett på alla avsnitten och så har min lille bror åkt på innybandy!
snart måste jag göra engelskan och läsa min bok! vi har typ 20 glosor på engelskan och 5-10 på framskan jag vet inte riktigt så jag måste typ börja träna :0

Pusspuss!

ska!

Hejhej

Nu ska jag se på typ 3-5 avsnitt på julkalenden för jag har missat massa avsnitt :)
jag måste ju inte men jag har inget annat att göra så... hehehe!

Pussar och kramar!

?!?

Hello!

Jag har ett ganska stort problem, jag vet inte vad jag ska välja bort (om jag måste)
för jag vill börja i en annan grupp på dansen då dansar man 2 gånger i veckan men pappa säger att jag inte får det och om jag så jätte gärna vill börja på en gång till i veckan.

Vad ska jag välja bort?:

1.fotboll
2.ridning
3.dans

Pusspuss

måndag

Hejhej :)

idag är det måndag igen och en ny vecka!
idag hade vi sovmorgon till 09.00 och jag gick upp klockan 08.00!
våran fröken var sjuk i dag så vi hade en annan lärare!
till läxa har vi egen planering och jag är typ klar men allt förutom att typ läsa 40 sidor i en bok :0 jag orkar inte göra det nu men jag kan läsa lite om en eller två timmar typ :)
Nu sitter jag här med ett glas varm oboy, mm ;) Jag kom inte på nått annat att äta så..

varm oboy (tagen från google orkade inte ta en bild)

idag har jag på mig en svart tofta och ett par jeans!

Pusspuss

dans

Hejhej

igår så hade vi flex dansshow!
Det var jätte kul men jag dansade bara en dans som hette ''Hej mamma''
Nästa termin kanske jag kommer upp till en nivå 4 alltså en högre grupp
och då ska i typ få dansa en flygverdinnor dans eller vad det heter...
Jag kanske inte får för pappa för då ska vi dansa 2 gånger i veckan och jag har ju också ridning och fotboll! så... :/
men hoppas kan man ju alltid

Pusspuss!

freda!

Hello!

Jag är fotfarande hoss carro och nu så ska hon äta så.. jag får vell sitta här, hehe!
Men jag vet inte hur jag ska komma hem även fast klockan bara är 18.00 så är det jätte mörkt ch kallt!

fredag

Hejhej

Nu är veckan slut och jag är hoss carro! Jag fick inte sova över hos henne :(
Nu vet jag inte hur jag ska komma hem :0 min mamma kommer hem om typ en eller två  timmar och min pappa sen i kväll så..
min lille bror vill inte vara ensam hemma så jag måste typ gå eller nått hem... !
anars så får min mamma komma och hemta mig när hon åkte hem!
Jag och carro sitter här och lysnar på plyahead radio nu men anars gör vi ingenting!

Pusspuss

igår globen!

Hello!

igår så jag jag i globen och såg stockholm horse show finalen.
Den slutade elva tror jag men vi gick ungefär där ifrån klockan halv elva.
 Då sommnade jag klockan halv tolv tror jag.
 Så jag är ganska trött nu, hehe!
Men jag tyckte att den var ganska bra!

Pusspuss!

1/12

Hejhej!

Idag är det första dagen på december :) nu är det bara 24 dagar kvar till julafton :)
idag så öppnade jag första luckan på min kalenden! 
Var det någon som såg på julkalendern, det gjorde jag men jag kommer nog inte att följa varje avsnitt. Jag vaknade klockan kvart över sju så jag han inte titta på TV:n men min lille bror vill typ se den så han gick in på www.svt.se och där han man titta på julkalendern också!
Idag slutade vi klockan 14.20 och då gick jag hem direkt. Tills i morgon har vi e och ä ljudet vi ska gunna hur det stavas och så...! Tråkigt enligt mig... :0 suck aja. Jag vill ialla fall inte ha alla fel eller nåt så nu har jag ialla fall tränat och kan typ allt säger vi. Snart ska vi äta det blir köttfärsås med spagetti, mm!



dagens klädval

en råsa kofta från ginatrico och ett par jeans.

RSS 2.0