Twilight

Hej

Idag kommer twiligt filmen på DVD! Jag måste bara se den igen!
Ska så låna ettan på bok av carro ska fråga på skolan när jag ska få låna den.



Puss

Onsdagens ute outfit



Jacka:H&M
Sjal:H&M
Skor:Skopunkten
Väska:Friis company

Puss

Onsdagen outfit



Dagens outfit:

Kofta:Gina tricot
Linne:Bikbok
Jeans:Cheap monday
Armband:GIna tircot

Onsdag

Hej

idag efter skolan gick jag och carro men sarah och sophia hem. De hade kommit till vår skola. Vi åt en nutella macka, mm! När kloackan var runt sex -sju behövde jag gå hem för vi har prov imorgon och jag behöver träna lite så jag gick hem och åt middag. Men nu ska jag kanske ducha eller så gör jag det imorgon!


Puss!

Kort inlägg

Hej

Nu har vi sista lektionen i dag det är slöjd den börjar om 1 min så vi ska gå nu.
Skriver mer när jag kommer hem, då laddar jag också upp outfit.

Puss

Skolan

Hej

Nu sitter jag Carro och Astrid här iskolan och bloggar, lysnar på musik och kollar in andras bloggar. Nu har vi lunch rast och till lunh fick vi pannkakor. Vi hade engelska förhör idag det gick ganska bra för mig jag tror att jg hade behöft träna lite mer :S

Imorgon har vi prov på stormaktstiden, jag har redan börjt träna men jag ska träna mer i dag! När jag kommer hem bloggar jag mer.

Puss

Vill ha




Förut var jag inne på minkis hemsida och bikboks hemsida och jag måste bra ha det hära. Men jag vet inte när jag ska åka in till stan det kanske får bli i helgen fast då ska jag också sy upp min dans dräckt men det tar nog inte så lång tid:

Puss

fotbolls träning

Hej

Sak inte på fotbolls träningen i dag för jag måste träna till provet och på engelskan!
Men vi har ändå tre träningar i veckan så jag hoppas at det inte gör något om jag missar en!

Börjar bli lite hungrig ska nog ta något att äta!

Puss

Outfit

Hej

Orkar inte ladda upp dagens outfit bild i dag så jag gör det imorgon!
Samma sak men ute oufiten!

Linne:bikbok
Kofta: brun från USA
Jeans:Gina tricot

Ute

Jacka: H&M
Sjal:H&M
Skor:Skopunkten

Puss

Tisdag

Hej!

Idag har vi haft idrott vi hade ute och vi hoppade höjd hoppa och längd och sen spelade vi basket.
Laddar upp några av de bilder i morgon

Efter skolan gick jag hem till carro. Vi åt mellanmål där och sen åkte vi buss till dansen på buss håll platsen stod Astrid och väntade på oss. Men vi kom lite sent typ 2 min. Vi hade ballet inte så kul men.. Ajja

Nu sitter jag och pluggar engelska och har precis tränat på provet tills på torsdag.

Puss

Laddar upp alla bilder i morgon!


Måndagens ute outfit



Jacka:H&M
Skor:skopunkten
Sjal:H&M

Det hära är också en gammal bild :)

Puss


Måndagen outfit



Linne:bikbok
Jeanstajts:Gina tricot
Kofta:gina tricot

Orkade inte ladda upp några bilder i dag så det får bli någon gammal bild!

Puss

Måndag

Hej idag vaknade jag först 07.20 för jag skulle ducha men då orkade jag inte gå upp för det var någon annan som duchade och jag orkade inte ducha där nere. Men sen vaknade jag iallafall igen klockan åtta och då hade jag bara en halv timme på mig men jag han. jag gick tilk skolan och vi hade först EQ och sen musik. Astrid skulle axinera sig så hon kum runt 12. Men till lunch var det elevens val alltså när vi själv får bestämma så det blev fiskburgare. Eller vi alla i hela skolan fick en varin lapp och fick rösta och blablabla..

Men efter skolan gick jag iallafall hem för vi har prov på torsdag och jag ska göra en bild till fantasy ovh träna på engelskan och sen orkade jag inte gå hem från carro elle Astrid. Haha jag är lite slö.

Håller på att träna på engelskan nu!

Puss

Lite om helgen

Hej

Nu har jag inte bloggat uder hela helgen men det är för att jag inte har orkat och för att jag har varit hos mina kompisar och ute. På lördag till söndag sov jag över hoss Sarh och sophia. Jag försökte mobil blogga då men det gick inte :/
Sen har jag varit på träning på söndagn och match på lördagen.

Puss

Tråkigt

Hej

Nu har jag ingenting att göra. Börjar bli ganska trött så jag ska snart börja göra mig iordning men jag kommer nog inte somna fören om 1-2 timmar :) Har iallafall varit inne och kollat på andras bloggar och så...

Börjar göra mig i ordning nu!

Puss

Torsdagen outfit



Linne: rosa vet inte varit det kommer ifrån
Kofta:Gina tricot
Jeans tajts:gina tricot

Puss

Torsdagens ute outfit


Jacka:H&M
Sjal:H&M
Skor:skopunkten

Puss

PS: Har inte samma inne outfit som är på bilden.

Torsdag kväll

Hej

Nu har jag precis varit på fotboll. På idrotten i dag stukade jag foten tror jag för jag kan nästan inte gå nu. För på fotbollen kunde jag nästan in springa men det gick ganska bra, men nu när jag kom hem ser foten ganska svullen ut och jag kan inte stödja på foten. Hoppas det går över tills i morgon.

Är precis klar med läxorna tränar bara lite mer på franskan kan inte alla orden så bra. Ska ducha snart eller så gör jag det imorgon bitti.  Men jag har mycket att göra i morgon för jag har inte packat någon luncha matsäck än så jag måste gå upp klockan 06.20 om jag sk ducha poch packa.

Puss

Hoppas att ni får en fortsätt bra kväll!

Torsdag

Hej!

Idag har det inte hänt så mycket i skolan det har bara varit tråkigt, vi hade matte och engelska.  Sen hade vi också idrott det var ganska roligt men vi kör bara jackpott och det är inte kul. Nästa gång ska vi också ha ute idrott :(
Men snart är det Fotboll och mina föreldrar har inte kommit hem än så jag vet inte hur jag ska komma dit, ska roinga de snart. Jag tror att fotbollen börjar om en halv timme och då har jag ganska stressigt.

Imorgon ska vi till Arme museet och då ska vi ha med oss lunch matsäck.

Puss

monkigirl & bikbok

Jag
var inne och kollade på Monkigirl och på bikboks hemsida
 och jag hittade de hära kläderna som jag gillade!



från bikbok


från bikbok


Från monki

Puss♥

Stutsmatta + läxor

Hej!

Nu har jag gjort klart mina läxor! för jag hade bara typ 5 frågor :)

Men jag pratade med min mamma på vågen hem från carro och då frågade jag om vi kunde få en stuttsmatta och hon sa att vi kan få det men nu är det bara pappa att fråga. Men han kommer inte hem fören 23.00 i kväll så får göra det i morgon.
Men hoppas att vi får en, men om vi får det så kommer vi nog få nät runt för vi har så liten tomt och det är många buskar inärheten så..
Skriver mer om det sen när jag har frågat :)

Puss



Bilder

Hej!

Här kommer några roliga bilder från idag :)



Puss

Onsdagens ute outfit




Jacka:H&M
Skor:converse
Sjal:H&M
Väska:Friis company

Puss

Onsdagens outfit



Linne:rosa, vet inte var det är ifrån
Kofta:gina tricot
Jeans tajts:Gina tricot

Puss

Hemma

Hej!

Nu är jag hemma igen från carro. Vi spelade lite sims:) och sen gick vi ut och hoppade på carros granne stutts matta då tog vi jätte många kort jag tror att jag tog runt 100-200 kort. Jag laddade upp alla alldeles nyss:)

Nu åt jag precis vi åt panbiff men potatis mos.

Puss♥

Gina tricot

Jag var inne på Gina tricos hemsida och hittade lite klader som jag ska köpa nästan gång jag är i täby eller stan!


Puss♥

Skola

Hej!

Nu sitter jag Carro och Astrid här i skolan och bloggar lite. Det är inne rast och då får vi vara inne på datorerna. Imorse hade vi engelska det gick ganska bra jag tror att jag fick alla rätt. Men på franskan gick det inte så bra. Jag fick bara kanske ett rätt och sen kom jag inte på alla ord och så..
Men snart har vi Slöjd, men jag vet inte vad jag ska börja med då. Vår slöjd lärare är sjuk så vi har en annan lärare.
 
Efter skolan ska jag och Astrid till carro så jag bloggar vell sen när jag kommer hem. Idag har jag inte så jätte mycket läxor men jag ska vara på 5 frågor och kanske träna lite på franskan om jag hinner, för jag vill försöka få alla rätt någon gång :)

Puss♥

Läxor,Läxor och läxor

Hej!

Jag årkar inte träna mer! Jag gillar inte franska med jag vill iallfall inte byta språk men jag årkar inte träna mer på franska orden, jag kommer typ andra aldrig lära mig de :0. Engelskan kan jag typ nu ska bara träna lite till. Ska ialla fall ducha nu och ta en paus från allt pluggande!

Puss♥


Tisdagens dans outfit


T-shirt:Gina tricot
Tajts:Gina tricot

Puss♥

Tisdagens ute outfit


Jacka:H&M
Sjal:H&M
Skor:skopunkten
Väska:friis company

Puss♥

Tisdagens outfit


Linne:Bikbok
kofta:ginatricot
Jeans:cheap monday
Armband:ginatricot

Puss♥

Tisdag

Hej!

Idag har det varit en ganska stressig dag för mig. För jag har hållt på att färg lägga en bild på nästan två pass och sen har jag gabska mycket läxor och lite tid att göra de på. så jag har bestämt mig för att hoppa över fotbolls träningen idag:( Så att jag hinner träna på engelskan och franskan. Jag kan nästan alla engelskan glosor det är bara 5 orgelgel bundna verb jag inte kan och sen 7 franska glosor.
Till lunch i skolan fick vi fiskpanetter men potatis och ljusa mjuka mackor. Man kunde också ta soppa, men det gjorde inte jag.
Efter skolan gick jag hem till Astrid eller vi gick bara till henne för att lämna Astrid cykel sen tog vi bussen hem till mig. Vi bytte om hoss mig och åt mellanmål. Carro var inte med för hon hade utväcklingssamtal som jag hade förra veckan.
Ska snart gå och ducha ska bara träna lite mer på glosorna.

Håller nu på att ladda upp några bilder från idag :)

Puss♥

Gina tricot

Hej

Jag var inne och kollade på gina tricots hemsida och hittade den hära jätte söta blusen.
Ska kanske köpa den ihelgen. Om jags ak följa med carro och hennes mamma till stan!



Puss

Måndagens ute outfit


Sjal:H&M
Jacka:H&M
Skor:skopunkten

Puss♥

Måndagens outfit


Linne:bikbok
Kofta:gina tricot
Jeans:Gina tricot

Puss♥

Måndag

Hej!

Idag så har jag inte kunat sovit på hela natten. Först somnade jag vid halv två och sen vakade jag vid fem och sen vaknade jag vid sju för jag skulle gå up och ducha då men jag somnade om och vaknade klcokan åtta. Vi hade sovmorgon så vi behövde inte gå upp så tidigt. Vi började nio.
Idag har jag ganska mycket läxor men en kan jag inte böra för jag glömmde en bok. Men jag ska måla en bild till Fantasy och sen träna på engelska glosor och franska glosor. Sen efter det ska jag ducha och städa mitt rum. Men jag är redan klar med engelskan.
Jag måste träna mer på engelska och franska i dag för imorgon hinner jag nästan inte för vi har först dans och sen fotboll.

Kram Sandra

Helgen


Hej!

Har inte bloggat någonting under helgen. det är progrund av att jag inte har hunnit och inte orkat!
I fredags hade vi en fotbolls match och då förlorade vi men 2-0 igentligen 1-0 för vi spelade i 10 min mer men vi hade ändå förlorat :(
Sen så lördan åkte jag carro och Astrid till vallentuna centrum de hade marknad där jag och carro köpte ingenting men Astrid köpte en väska för 100 kr.
På söndan såg jag carro och Astrid på bio vi såg på 17 again. Den var inte så jätte bra.

Lite om min helg!

Kram Sandra


Igår

Hej!

Igår han jag inte blogga, men efter skolan gick jag och Astrid hem till carro. Sarah och Sophia hade också komit till vår skola. Så alla vi gick till carro. När vi kom dit åt vi lite av hennes Crispiekaka. Och spelade llite sims, haha :)
De hade gjort några sims gubbar och killar till så jag fixade också en tjej och en kille med det fick inte plats i familjen så vi försökte fixa det men det gick typ inte. Sen åkte jag hem med sarah och sophia. När jag kom hem gjorde jag mina läxor och instalerade sims nattliv.

Puss

Skolan

Hej!

Nu är jag i skolan. Carro sitter och jobbar och jag blev precis klar med Fantacy och ska börja med läslandet. Efter skolan ska jag och carro först hem till henne för att hämta carros dans kläder sen ska vi hem till mig och äta mellanmål och hämta mina saker. Sen ska vi vell träffa Astrid på bussen när vi åker till dansen.

Efter dansen har jag och Astrid en kvart innan vi ska ha fotbolls match så vi har ganska strssigt. Men vi ska vell försöka inna, det tar inte så lång tid att åka dit :)

Skriver mer sen

Puss ♥

bianco


Hej

Jag hittade de hära två skorna på biancos hemsida jag tycker båda är jätte snygga. Men jag vet inte om jag ska köpa någon av dem!

vad tycker du?

Puss

Prov

Hej

Imorgon har jag prov på Språklära vi ska träna in ungefär 7 sidor. Fast det är änkelt så jag hoppas att det inte kommer att ta så lång tid :)

puss

Onsdag

Hej!

Idag har vi haft engelska glos förhör det gick inte så bra för jag blandade ihop två eller tre ord och sen tror jag att jag skrev fel på ett ord så jag kanske kommer att få 3-5 fel. jag vet inte. Men sen hade vi franska det gick iallafall bra.

Till lunch fick vi pankakor jag åt 8 stycken. Och efter lunch hade vi slöjd och jag blev klar med min skål.
Efter skolan gick jag hem derekt för jag har prov i morgon och så ska jag skriva klart mina fantasy berättelse och göra en bild till den så jag har ganska mycket. Men ska äta mellanmål nu är ganska hungrig.

Puss♥



Här är min lilla söta kanin Smulan ♥

onsdagens ute outfit



Skor:skopunkten
Väska:friis company
Jacka:M&H


Onsdagens outfit


Linne:bikbok
Kofta:gina tricot
Jeans tajts: Gina tricot
Armband: Gina tricot

Puss

Provade igår

Hej

Igår så provade jag lite saker från gina tricot som ett skärp fast det var jätte stort så den kunde jag inte ha. och sen provade jag också en kofta men den var också lite stor här är de!


Ska nog köpa de om det finns i en mindre sktorlek. Ska kolla nästa gång jag är på Gina tricot!

Puss♥

Igår

Hej!

Igår han jag inte blogga men jag skriver iallafall lite om vad som hände igår nu.
Jag åkte med till täby C till slut för carro och Astrid väntade på mig. När jag hade samtal. Det hära föreldrarsamtalet var det kortaste av alla jag har haft det var bara i 20 min och mitt längsta var med vår förförra fröken då hade vi i en timme och en kvart och man ska igentligen ha i 30 min.

Igår när jag var i täby köpte jag etta par jeans tajts från gina tricot för 199 kr, en röd väska från bianco för 190 kr och armband från gina tricot för 99 kr.

Laddar upp bilderna snart!


Puss

Bilder:



väskan från Bianco 190 kr



armbanden från gina tricot 99 kr



Jeans tajtsen från gina tricot för 199 kr

Inge Täby C

Hej!

Idag under dagen hade vi bestämt att vi skulle till täby C i morgon efter skolan. Men när jag kom häm och frågade om det gick bra så kom hon på att jag skulle ha utväcklingssamtal! Jag gillar inte det för VARJE gång har jag fått sitta ungefä ren halv timme längre än vad hon hade satt tiden.

Puss

Måndagen outfit


T-shirt: Gina tricot
Kofta: Gina tricot
Tajts: Gina tricot

Puss♥

Måndag

Hej!♥

Nu är jag hemma, eller jag var varit hemma ganska länge men ändå. Jag har precis ärtit soppa som jag hjälpte till att göra, den blev jätte god :) Jag har också målat mina naglar, nästan städat klart mitt rum och tränat på engelskan. Så nu ska jag bara ducha sen så är jag klar med det jag skulle göra. Eller jag ska nog också packa min väska som jag ska ha i morgon till skolan. Jag vet inte vilken jag ska ha men jag tror att jag tar min rosa.
Ska ducha snart.

Puss♥



Mina naglar! (tog med blixt så det blev lite konstigt)

Hos Carro

Hej!

Nu är jag hos Carro, för jag sov ju över hos henne. Vi somnade kanske klockan halv tre. Och så vaknade vi runt halv tio. Men först vaknade jag åtta och trodde klockan var ett på dagen men sen tittade jag på klockan. Men det var så ljust ute så..
Men mina föreldrar kommer nsart och hämtar mig och då ska jag göra mina läxor och städa klart mitt rum.

Men nu väntar vi på Astrid som ska komma och sarah och Sophia ska kanske också komma tillbaka sen. För de skulle bort. De var här och gjorde plättar med mig och Caro.

Puss

Ändrade planer

Hej!

Jag kunde tuvär inte sova över hos Sarh och Sophia för de skulle bort. Men då ringde mamma till Carro och frågade om jag kunde sova där och det gick bra :)

Puss♥

söndagens ute outfit



Jacka: H&M
Sjal:H&M
Skor:skopunkten

Puss♥

Söndagens outfit


T-shirt: Gina tricot
Jeans:gina tricot

Puss♥

Söndag

Hej!

Nu har mina föreldrar och min lille bror åkt. Min mamma och pappa skulle bort och då skulle mi lille bror sova över hoss våra kusiner. Jag ska sova över hos Sarah och Sophia.
Sarah och Sophia ska snart komma hit vi ska vara här på dagen :) Sen ska vi vell hem till de och sova där. Föa mamma sa att vi inte fick sova här. Fast jag ville det.

Men jag ska bara sminka mig och sen är jag klar.

Puss♥

Hiss eller Diss?



Hittade den hära tröjan på gina tricots hemsida.
Vad tycker du om den?

Hiss eller Diss?

Puss♥

Lördagens outfit


Linne: bikbok
Tröja:Gina tricot
Tajts: Gina trcot

Puss♥

Lördag

Hej!

Har inte hunnit blogg nu för vi har varit borta!
Imorse vaknade jag halv tio. Jag behövde gå upp ganska tidigt för vi skulle till Arninge. Där tittade vi på skor och kläder. Jag skulle köpa min jacka och vår skor. Men jackan fans inte så jag köpte bara skorna där.
Jag köpte två stycken, först hade jag tänkt att köpa ett par vita men båda blev svarta. Men på h&m köpte jag ialla fall sjalen/scarfen som jag hittade igår på deras hemsida.

Efter vi hade schoppat klar åkte vi till min farmor och farfars land. Det tar ungefär en timme att åka dit. När vi kom dit satte vi upp deras stutts matta. Sen åt vi! Jag åt potatis, korv, köttbullar och sallad. Sen hoppade vi och gick ner till deras brygga och solade lite.

Vi åkte hem ungefär vid fyra. Då ville jag till Täby Centrum för att köpa min jacka, så vi åkte dit och vi var bara där i 15 min för de stängde då. 

Men nu håller jag på att äta godis ur mitt Påsk ägg, jag tror inte att jag årkar mer.

Puss♥

Bilder kommer!


En bild på allt jag köpte


ballerina från skopunkten för 299 kr



skor från skopunkten för 299 kr



sjal från H&M för 98 kr



Jacka från H&M 498 kr



sen köpte jag också fem pack på svart strumpor för 79 kr på H&M



Mitt Påsk ägg (suddig bild)



Påsk ägget igen :)

H&M

Kanske ett litet onodigt in lägg, men jag har letat efter en sjal/scarf. Så nu när jag tittar på H&Ms hemsida är det typ en sån jag vill ha.

Den kostar 98 kr

Puss

bianco

Var inne på biancos hemsida och hittade den hära väskan som jag har tittat på i affären, då ville jag ha den i svart men det går nästan lika bra i röd! Den kostar 190 kr


Vilken färg gillar du bäst?

Puss♥

Fredag kväll

Hej!

Jag åt inte derekt någon middag i dag för jag var så mätt. Jag tog bara ett glas med varm oboy och två mackor med ost på. Jag såg på Talang 2009 medans jag åt. Det var några som jag bra. Nu har jag nästan städat klart mitt rum. Nu ska mitt skrivbord städas och sen ska jag damsuga.
Ska snart gå och lägga mig för jag ät ganska trött, måste börja komma in i vanliga tider!

Imorgon ska jag också bort hinner nog inte blogga så mycket.

Puss♥

Hiss eller diss?



Jag hittade de hära byxorna på gina tricot. Jag tycker inte de är så fina. Vad tycker du?

Hiss eller Diss?

♥fredagens outfit

                              


Kofta:gina tricot
Jeans:gina tricot
Linne:bikbok

Fredag

Hej!

Idag har jag inte hunnit blogga så mycket, för jag vaknade ganska sen klockan 11.00. Sen skulle vi till täby Centrum och jag köpte ingenting där med jag tittade på en jacka, som jag kankse ska köpa. Jag ska till Arninge imorgon och sen ska vi till min farmor och farfars land :)

Men i dag efter vi hade varit i Täby Centrum så åkte vi till vår mormor och morfar och åt Påsk lunch och fickade. Sen fick vi påsk ägg :) Så nu är jag jätte mätt. Jag tror nog inte jag orkar någon middag! :)

Ska snart börja med att städa mitt rum. Innan vi åkte så städade jag lite men jag är inte helt klar. 

Puss♥

 
Det var den hära jackan jag hittade. Den fins på h&m och kåstar 498 kr.
Ska kanske köpa den i morgon.

Torsdag

Hej!

Hoppas att alla får en bra Påsk! och många stora påsk ägg. Jag själv ska till min mormor och morfar imorgon och till min farmor och farfar på lördag. men idag ska jag bara vara med mina kompisar. Och vi kanske ska gå Påskkärringar eller så ska vi inte det för det är ganska dåligt väder och det är kallt, vi får se hur det blir med det.
Carro är och fixar pass och kommer inte hem fören 3 halv 4. då kankse vi ska gå lite påskkärringar. Men vi kanske ska gå lite innan också.
Nu har vi typ ingenting att  göra, vi sitter bara här och bloggar lite.

Puss♥

Tävling hos http://carolineamandaanette.blogg.se/

Nu har http://carolineamandaanette.blogg.se/ en tävling igen. 
Det man kan vinna är fransk manikyr. Läs mer på hennes blogg om tävlingen.

Kram Sandra♥


Hiss eller diss

 

HIttade den hära från gina tricot för 199 kr. 
Jag själv gillar den inte.
Hiss eller diss?

Godmorgon

Hej!

Nu är jag hos sarah och sophia jag har sovit över hos de. Vi delade på en ben & jerry´s. Vi fick inte så mycket men det var gått :)Vi tittade på TV och pratade lite. Jag vaknade först av alla men sen kunde jag inte somna om så jag lekte med Simba, deras katt. Sen vaknade Sarah och sen Sophia.

Nu håller vi på att göra fullkornsvofflor. Vi ska kanske gå poskkärringar i dag, för att få lite godis:) Haha.

Puss♥


♥ Hos Sarah och Sophia

Hejhej

Nu är jag hos Sarah och Sophia, carro har precis gått hem. Vi bakade havreflan, det blev inte så mycket med det blev jätte gått. De satt jätte hårt fast i plåten för vi hade inget papper.

Jag kanske ska sova över hoss sarah och sophia eller så ska jag göra det imorgon, vi får se. Jag har inte frågat mina föreldrar om jag får men jag tror att jag får.

Puss♥

Onsdagens outfit


Linne:bikbok
Tröja:ginaticot
Jeans:cheapmonday

Godmorgon

Hejsan!

Idag vaknade jag halv tio, lite senare än vanligt ialla fall. Idag ska jag till Sarh, Sophia och carro är också där. Jag ska bara göra mig i ordning lite sen ska jag gå. Till frukost åt jag två mackor och ett glas med juice.

Kram Sandra



Kiwi

Hej

Började bli ganska hungrig så jag gjorde en kiwi drink. Jag hade i 5 stycken kiwisar men det blev inte så mycket men det få vell räcka.




Tisdag

Hej

Nu har jag precis komit hem, från Sarah och Sophia. Jag och Sophia åt taccos när Sarah åt köttbullar, potatis med brunsås. Efter kanske en och en halv timme kom carro. Då hoppade vi lite på deras stutts matta och sen gick vi in och kållade lite på några bloggar. Efter det så blev vi lite hungriga och då gick vi och köpte lite fika. Jag köpte en bulle.
Men nu är jag iallafall hemma och ska göra lite läxor så jag blir klar med de. Sen måste jag städa mitt rum, för det är jätte stökit. Har inte orkat ta upp allt.

Men ska nog gå ner och ta en macka eller en frukt, för jag börjar bli lite hungrig.

Kram Sandra

Tisdagens outfit



Tunika:H&M
Tajts:ginatricot
Linne:Bikbok

Skopunkten

Hej!

Hittade några ganska snygga sommarskor från skupuknten.com.



Godmorgon

Nu har jag precis vaknat och håller på att välja kläder. Idag ska jag till Sarah och Sophia. Men första ska jag ducha och äta fukost. Jag får aldrig sova länge på mårnarna nu för min lille bror har typ två eller tre kompisar här klockan halv nio och de sitter vid datan som är precis brevid mitt rum.

Går och duchar nu!

Kram Sandra

Måndagens outfit



T-shirt: ginatricot
Tajts:ginatricot

Suddig bild!


Godmorgon

Hej

Har varit uppe ett litet tag nu har precis ätit frukost, vi hade inte så mycket hemma så jag tog bara ett glas med oboy är inte så ungrig. Ska till sarah och sophia när jag är klar.

Kram Sandra

liten om heligen

Hej!

Nu har jag inte bloggat på ett tag, men jag har varit med carro och igår sov jag över hos sarah och sophia. På efter middan igår så kom carro innan hon kom hade vi gjort en väldrigt kladdig kladdkaka :) och druckit två smoodisar. Men när carro kom så så gjorde vi en till. och carro är pollenalärgiker så hon var på nästan aldigt ute. Men hon gjorde några kakor till oss :) de var ganska goda:)

Kram Sandra
årkade inte ladda upp några bilder tog den hara från http://ssaraaahh.blogg.se/



Torsdag

Hejsan!

Idag har vi haft religions prov, det var 40 frågor och vi hade 1 och en halv timme på oss. Jag kommer nog inte få så bra resultat för jag hoppade över många frågor och svarade inte på hela frågan :S

Vi har också haft engelska och matte. Efter lunchen hade vi idrot då körde vi par fotboll. Men är två och två och så håller man varandra i händerna och försöker spela fotboll, det var ganska kul. Jag tror att vi tjkejer vann.

Idag har jag mycket läxor så jag måste börja med det nu.

Kram Sandra

outfit


dagens outfit

Kofta: ginatricot
jeans:cheap monday
linne:bikbok

Skolan

Hejsan!

Nu är jag i skolan, kommer bara skriva lite kort.
Igentligen så skulle vi ha slöjd nu men vår träslöjdslärare är sjuk så vi får ha EA istellet.
Men jag orkar inte jobba mer så..
Det hära passet ät 80 minuter så det är ganska långt kvar för vi slutar klcockan två.

Imorgon har vi Religionsporv, jag har inte tränat någonting så jag ska börja göra det när jag kommer hem.
Klockan halv fyra ska jag till tandläkaren. Jag hoppas att jag inte har några hål i tänsderna.  

Kram Sandra

RSS 2.0